Oivalluksia

Pari oivallusta elämästä perjantain ratoksi…

Aina täytyy olla tovi aikaa käpertyä sohvalle viltin kanssa ja tarttua kirjaan. Kirjojen lukeminen tekee onnelliseksi. Sähköinen kirja, tv-sarja tai leffa ei korvaa hyvää kirjaa. Joskus on tarpeen olla tekemättä mitään järkevää.

Jos mielesi tekee lähteä käymään jossain, lähde ihmeessä. Useammin se harmittaa, ettet lähtenyt kuin se että lähdit.

Essi Niskakangas

Yksi tärkeä oivallus koskee torkkupeittoja. Älä koskaan osta muuta kuin luonnonmateriaaleja. Oikea villa on oiva lämmike pakkaspäivänä ja kesällä puuvilla on paras vaihtoehto.

Kynttiläoivallukseni on se, että polta myös ne kauneimmat tuoksukynttilät pois, sillä ei niistä ole kenellekään mitään iloa kaapissa tuoksumassa ja esille mahtuu kerrallaan vain rajattu määrä kynttilöitä. Joka kerta kun emmit kynttilöiden ostamista, koska et ole varma, onko kotona riittävästi kynttilöitä, osta! Useammin kynttilät loppuvat kesken kuin niitä olisi liikaa.

//Toivottavasti sinulla on viikonloppuna aikaa tarttua kirjaan tai muuten vaan viettää hidasta aikaa mukavasti sohvan nurkassa! Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

TallennaTallenna

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihania oivalluksia ja allekirjoitan kyllä jokaisen. <3 Hyvän kirjan lukeminen torkkupeiton alle kääriytyneenä on parasta, ja siinä sivussa on ihanaa myös juoda kannullinen teetä. 🙂
    Rentoa ja aurinkoista viikonloppua!