Nyt tuli joulu

Tällä kertaa joulufiilis tuli helposti; siihen riitti alkanut joulukuu ja valkoinen maa! Toki jouluista tunnelmaa korostaa parit jouluvalot, tähti olohuoneen ikkunassa ja valokranssi ruokailutilassa. Niiden lisäksi parit kynttilät, kasvit ja havut ja olen aivan täysin jouluisissa fiiliksissä. Tunnelmaan sopiva joulumusiikki kruunaa vielä tunnelman!

Joulukoti

Vaikka tunnelma on jouluinen, tuntuu silti aivan hullulle, että jouluun on reilut kolme viikkoa aikaa. Meidän joulusta on tänä vuonna tulossa varsin vähäeleinen ja ollaankin koko perheelle mietitty, mitkä on meille niitä tärkeimpiä jouluperinteitä tai asioita joulussa. Ehkä kirjoittelen joulusuunnitelmista vielä ihan erikseen lisää!

Joulukoti

Olen tekemässä työelämään liittyen todella suuria muutoksia vuoden vaihtuessa ja jotenkin erityisesti näitä muutoksia ja uusia kuvioita ajatellen minusta jouluun keskittyminen ja rauhoittuminen tuntuu tärkeälle. Vaikka tulevaisuus jännittää, haluan viettää joulun ilman stressiä ja keskittyä uusiin asioihin sitten tammikuussa! Kerron teille pian lisää näistä uusista jutuista, koska ne tulevat varmasti näkymään täällä blogissakin.

Joulukoti

Bruno on ollut viime aikoina kovin kiinnostunut valokuvauksesta tai kuvauksen kohteena olemisesta! Aiemmin Brunosta oli toivotonta saada otettua kuvia, koska vauhtia riitti enemmän kuin malttia. Viime aikoina Bruno on kuitenkin rauhoittunut kummasti. Tosin, Brunolla taitaa olla joku 1,5 vuoden uhmaikä, sillä se on viime aikoina harrastanut karkailua eli livahtanut pihasta heti kun silmä välttää. No, en aio luovuttaa koulutusta vaan Bruno saa jatkossakin juosta pihassa vapaana kun ollaan itse valvomassa, sillä eiköhän se jossain vaiheessa opi, että parempi vaan pysyä omien tyyppien luona. Brunon tassukarvat on juuri kynittynä melko ruman näköiset, mutta tuo tassukarvojen parturointi on kurakeleillä ollut aivan välttämätöntä, sillä sellaiset monen sentin mittaiset tupsut tassuissa kantaa valtavia määriä kuraa mukanaan.

Joulukoti

Joulukoti

Lumisade näyttää yhä vain jatkuvan, joten ehkä huomisia pikkujouluja vietetäänkin ihan talvisissa tunnelmissa. Tässä vaiheessa on toki aikaista ennustaa joulun säätä, mutta voi, miten ihanaa olisi saada pitkästä aikaa valkoinen joulu! Lumisade tuo sisälle ihanasti valoa. Koko marraskuu oli niin pimeä ja synkkä, että nyt täytyy nauttia täysillä tästä valoisasta hetkestä!

Joulukoti

//Mukavaa ja tunnelmallista joulukuun ensimmäistä viikonloppua jokaiselle!

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.