Nyt on joulu

Kyllä meillä taitaa olla nyt joulu, vaikka ihan kaikki jouluvalmistelut ei finaalissa olekaan! Mitään stressiä ei tänä vuonna ole jouluvalmisteluista onneksi otettu, vaan rennolla otteella on menty joulua kohti. Tänään otettiin perheen joulukorttikuva (hyvin ehtii jakoon somessa ja viesteillä) ja tällä kertaa ei meitä ihmisiä kortissa nähdä! Oli muuten hiukan kinkkisempi kuvaustilannekin kuin yleensä. Mutta koti on valmiina jouluun, kuusikin ollut jo pari päivää koristeissaan (niissä tylsissä, sanoo kuopus).  Kuusen alla pakettipinot kasvaa pikkuhiljaa, jälleen kerran, vaikka ajatuksena on ollut taas mennä mahdollisimman vähillä ja pienillä lahjoilla. Kuitenkin lahjan saajalle täydellisesti sopivan lahjan paketoiminen on niin kivaa, että myönnän itsekin helposti lipsuvani sovitusta. Mitään turhaa ja tarpeetonta ei kuitenkaan meillä kuusen alle paketoida, vaan kaikki saavat jotain tarpeellista tai toivottua!

Joulukuusi sai tänä vuonna uudet valot, kun ihastuin niin tuollaisiin huomaamattomiin valoketjuihin. Kuusenkynttilät saa ainakin tämän vuoden huilia… Katsotaan sitten jatkossa, pääseekö tämä valoketju jatkossakin kuuseen, vai palataanko perinteisiin valoihin. Nyt ainakin tuntuu siltä, että nämä pienet tuikkivat on aivan ihanat! Kuusen uusi paikka tuntuu aika sopivalle ja ikkunan edessä se näkyy kauniisti kadulle.

Minä lähden keittiöön jatkamaan jouluvalmisteluja, nimittäin joulukakku odottaa valmistamista. Joulun jälkiruuaksi ajattelin tehdä puolukkajäädykettä, joka raikkaana on paikallaan, mikäli jouluillallisesta sattuisi tulemaan raskas! Miehellä on vielä kinkun paisto edessä, joten perinteiseen malliin vietetään aatonaattoiltaa!

//Ihanaa ja tunnelmallista joulua teille kaikille!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihanaa joulua teille! <3 Kauniin tunnelmallisia kuvia ja nuo pikkuvalot ovat ihastuttavia, kun niissä ei ole mitään ylimääräistä, täällä on myös ihastuttu niihin!