Nature Christmas Feelings

House Doctor Christmas 2015

Nyt iski vastustamaton halu lähteä metsään keräilemään luonnonmateriaaleja joulukodin koristukseksi! Miten ihanasti näissä House Doctorin joulukuvissa onkaan yhdistetty rosoisia pintoja, teollisuustyyliä ja ihania, talvisia luonnonantimia. Sammal, risut, havut, kävyt ja oksat tekevät fiiliksestä heti jouluisen. Valkoiset koristeet korostuu upeasti vihreää vasten. Olisipa kiva kokeilla joulusisustusta, joka koostuisi pelkästään havujen ja sammalen vihreästä, kynttilöistä ja valkoisista joulukoristeista. Sellaista yhdistelmää taidan kokeilla johonkin kohtaa meillekin! Onneksi tänä vuonna on aiempia vuosia enemmän tilaa joulukoristuksille, joten pystyn ehkä kokeilemaan useampia ideoita. Toiveissa kuitenkin on, että joka paikka ei pursua kaikenlaista krääsää, vaan kokonaisuus saisi pysytellä hillittynä!

Suunnittelin jo, että viikonlopuksi voisi kokeilla laittaa kotiin hiukan talvisempaa tunnelmaa. Jos ei nyt vielä varsinaista joulua, niin kuitenkin jotain pientä pehmentämään sisustusta, joka tällä hetkellä tuntuu ajankohtaan nähden kovin paljaalta! Bongasin itse asiassa jo ensimmäiset valosarjat tuossa muutaman talon päässä, joten ehkä voisin meillekin viritellä ulos lisävalaistusta. Kadun puolella on yksi iso kataja, jonka haluaisin kietoa juuresta latvaan valoihin!

// Mitäs pidät House Doctorin jouluisista sisustuskuvista?

Kuvat: HOUSE DOCTOR

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Olen hakenut metsästä paljon materiaalia askarteluun mutta vielä pitäisi lisää hakea ennen lumentuloa. Sammalpallot teinkin jo terassille.

    Aivan ihania kuvia House Doctorilta! Iskee ihan täysillä!

    • Minun tekisi mieli kokeilla sammalpalloja ja -kranssia, mutta epäilen, että meidän pihassa viihtyvät linnut käy syömässä kaiken parempiin suihin. 😀 Tai niin aikankin kävi aikanaan sammalkranssille ja nyt meillä on lintuja paljon enemmän kuin vanhassa paikassal 🙂 Ehkä kuitenkin kokeilen jollain pienemmällä ensin!