Mustaksi maalattu kirppisostos – Hitti vai huti?

rottinkipöytä3

Viikonloppuna vihjaisinkin, että tein yhden kirppisostoksen, joka vaati ylleen maalikerrosta. Bongasin nettikirppikseltä rottinkisen lasikantisen pöydän, jonka rottingin sävy ei kerrassaan sopinut meidän alakerran lattiaan ja maalasin pöydän mattamustaksi. Ihastuin pöytään aivan tosissaan, mutta ongelmana on nyt tilan puute. Niin, tai tavaran paljous on toinen vaihtoehto! Rottinkipöytä olisi kiva pari Ikean mustalle Storsele nojatuolille, mutta vierekkäin niitä ei tällä hetkellä olohuoneessa nähdä, tällä järjestyksellä ainakaan.

Pöydän ostin kasvava viherkasvikokoelmani mielessä, sillä olisi mukava kasata kasveja yhteen eikä ripotella niitä ympäriinsä. Nyt nostin pöydän tuohon portaikkoseinustalle, tv-tason viereen, mutta hiukan täyteen ahdettu vaikutelma tästä syntyi. Sinänsä tuo portaikon reuna on viherkasveille kyllä kiva paikka, mutta hiukan ahdasta seinustalla alkaa olla. Tykkäisin kovasti avarammasta vaikutelmasta olohuoneessamme, mutta kuitenkin samalla olen niin kiintynyt moniin esineisiin, että en osaa niitä piiloonkaan laittaa. Viherkasvit ovat tulleet runsaampana pysyäkseen, pidän niin paljon niiden antamasta kodikkuudesta, mutta kyllähän ne entisestään hiukan tukkii avaruutta. Mutta raikkautta tuovat senkin edestä!

rottinkipöytä4

rottinkipöytä

No, mitäs raati sanoo, saako pöytä jäädä ja löytyykö sille meiltä paikka? Ylipäätään mitä tykkäät kasarihenkisestä rottinkipöydästä, hitti vai huti? Kerro ihmeessä, jos mieleen tulee jokin idea pöydän sijainniksi! Pari juttua minulla on mielessä, joita täytyy kokeilla kun vaan aikaa löytyy… Eli vielä pöytä ei saa lähtöpasseja!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.