Mitä viimeksi?

Iloista perjantaita, ystävät! Syksyn viikot on vierinyt ihan hurjaa vauhtia ja perjantait tuntuu seuraavan toisiaan sellaista tahdilla, että hyvä kun perässä pysyy. Blogeissa on kiertänyt Mitä viimeksi? -haaste ja minulle haasteen heitti Jutta oblik. -blogista. Tässä vastaukseni.

Viimeisin viesti

Viimeisin viesti on hyvin usein teiniltä tullut: Paljonko mun tilillä on rahaa? Tällä kertaa viimeisin viesti on mieheltäni: Tuotko mulle jotku puhtaat kengät tullessas? 

Viimeisin ruoka

Söin tänään lounasta hyvin perinteisestä lounasbuffasta Sannan kanssa. Sanna on myös varsin tuore yksinyrittäjä, joten juttua riittää joka kerta kun tapaamme. Kiitos lounasseurasta!

Viimeisin itku

Viimeisin itku taisi olla pari yötä sitten. Kun uni ei tule ja asioita miettii yksin omassa päässään, asiat saavat usein turhan suuret mittasuhteet, vaikka päivällä haasteet tuntuvat ratkaistavissa olevilta. Olen melko herkkä ja itken aika usein; en ehkä joka päivä, mutta viikottain kuitenkin.

Viimeisin nauru

Nauroin tyttären ja ystäviensä Lintsi-innolle juuri äsken! Lupasimme kuopukselle toisen Linnanmäki -reissun ylimääräisen rannekkeen vuoksi ja hän pyysi kaksi ystäväänsä mukaan. Voi olla, että naurua riittää tänään lisääkin… Kohta mennään!

 

Viimeisin hermostuminen

Viimeksi taisin hermostua koiralle, joka koulutuksen puutteista, liiallisesta innosta ja puutteellisesta itsehillinnästä johtuen ei edelleenkään osaa kulkea hihnassa nätisti. Välillä tekisi mieli laittaa myyntiin koko piski, välillä se taas on niin kultainen ja kauniisti käyttäytyvä nappisilmä, että siitä ei luopuisi mistään hinnasta.

Viimeisin ostos

Hulluilta päiviltä tuli tilattua muutama pidempään etsimäni juttu kotiin ja itselleni… Saa nähdä milloin ne kotiutuvat ja päätänkö pitää tilaamani tuotteet. Kotiin ostetut esineet todennäköisesti ovat juuri sitä, mitä haluan, mutta itselle tilattu vaate ei ole aivan varma ostos.

Viimeisin muutos sisustuksessa

Viimeisin sisustuksen muutos on eilen iskenyt idea olohuoneen järjestyksen muuttamisesta. Muutokseen meni aikaa korkeintaan 10 minuuttia, mutta koko tilan fiilis muuttui täysin. Pientä viimeistelyä homma vielä vaatii, joten onneksi on viikonloppu edessä!

Viimeisin lukemani blogiteksti

Luin viimeksi Homevialauran loistavan kirjoituksen #mitäminäolentehnyt, joka kertoo vastuullisuudesta ja siitä, että jokaisen meistä on osallistuttava ilmastotalkoisiin. Onneksi aihe on ollut viime aikoina yhä enemmän pinnalla! Ekologisuus on jokaisen velvollisuus, ei oma valinta. Jos oma ympäristökäyttäytyminen mietityttää, käy tekemässä Sitran Elämäntapatesti, joka kertoo, miten kulutustottumukset ympäristön kannalta suhteutuu keskimääräisen kuluttajan tottumuksiin.

Viimeisin suunnitelma

Teen usein sunnuntaina tai maanantaiaamuna viikon suunnitelman töiden ja muiden menojen suhteen. Keskiviikkona tein suunnitelmaa yrityksen kehittämiseen liittyen koulupäivän aikana.

Tämä haaste lähtee ihanalle Marjalle ja rakkaalle ystävälleni Anna-Reetalle.  Otatteko haasteen vastaan?

//Kivaa ja tunnelmallista viikonloppua!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.