Minusta tulee opiskelija

Minusta tulee pitkästä aikaa opiskelija ja kylläpä jännittää päästä tällä viikolla koulunpenkille! Edellisistä opinnoista onkin jo aikaa, sisustussuunnittelijan koulutus päättyi yli viisi vuotta sitten. Huh, miten nopeasti aika on mennyt! Nyt käynnistyvät opinnot tapahtuvat oppisopimuksella omassa yrityksessäni. Opintojen päämääränä on yrittäjän ammattitutkinto ja opinnot kestävät reilun vuoden ajan. Kuten aina oppisopimuskoulutuksen ollessa kyseessä, opiskelussa on lähipäiviä harvakseltaan, joten en usko koulupäivien liikaa häiritsevän töitäni.

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Yksinyrittäjän akatemiassa yrittäjän ammattitutkinnon opinnoissa kaikki koulutehtävät tulevat koskemaan omaa liiketoimintaa ja sen kehittämistä, joten opintoihin käytetty aika on suoraan hyödyksi itselleni ja yritykselleni, tai näin alkuhaastatteluissa lupailtiin. Koulutuksen sisältö vaikuttaa kovin kiinnostavalta ja minua hyödyttävältä. Vaikka minulla on yrittäjäkokemusta jo toistakymmentä vuotta, haluan ehdottomasti oppia lisää vaikkapa myynnistä ja markkinoinnista, asiakkuuksista, tuotteistamisesta, viestinnästä, digistä ja ajankäytön hallinnasta. Toivottavasti eri teemoilla on innostavia kouluttajia!

Enpä ole koulutarvikkeita ehtinyt ostaa ja tuskin niille on tarvettakaan, sillä kynien, kumien ja vihkojen sijaan mukana kulkee läppäri ja sähköinen oppimisympäristö. Tosi mielenkiintoista nähdä, millaisia oman yrityksen kehittämismahdollisuuksia opinnot tuo eteen. Ainakin uusia näkökulmia ja uusia tuttavia on tiedossa. Olisipa mukavaa jos opiskelijoiden joukosta löytyisi muitakin luovalla alalla työskenteleviä yrittäjiä. Olen usein hiukan hitaasti lämpenevä uusien ihmisten keskellä, joten varmaan menee aikaa ennen kuin saan suuni auki koulussa, mutta jospa sieltä löytyy mukavia tyyppejä!

Yrittäjän ammattitutkinto

Olen tyytyväinen, että pääsen opiskelemaan uutta tutkintoa ja ensi vuonna minulla on kenties yrittäjän ammattitutkinto taskussa. Opintoja ei liikaa elämääni ole mahtunut, kun opiskeluvuodet jäi välistä aikanaan saatuani lapset nuorena. Onneksi on paljon mahdollisuuksia ja kiinnostavia koulutuksia, joita voi tavoitella nyt aikuisenakin. Kaikkia asioita ei tarvitse tehdä aina siinä perinteisessä järjestyksessä, mihin on totuttu! Nyt tuntuu siltä, että on juuri oikea elämäntilanne panostaa uusiin aivan omiin juttuihin, kun tämä yrittäjän urakin on vielä aivan uuden kynnyksellä.

//Mukavaa ja inspiroivaa päivää teille kaikille!

TallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.