Messinkiä makkarissa

Heipat syksyiseen perjantai-iltaan! Kylläpä tänään on ollut upea syyspäivä kunnon aamupakkasineen ja auringonpaisteineen. Meillä on lapset olleet pari päivää syyslomalla ja tänään sitten oltiin koko perhe kotosalla päivä, itselläni kun perjantait on useimmiten kotipäiviä. Kummasti sitä itsekin pääsee lomafiilikseen, kun lapsilla on vapaata eikä tarvitse herätellä ketään aamuvarhaisella.valaisin messinki

Makuuhuoneen sisustukseen ei ole kuulunut kovinkaan kummia sitten viime katsauksen. Jotain pientä uutta täällä kuitenkin on, sillä laitoin jokin aika sitten seinään lukuvaloksi messinkisen seinävalaisimen. Valaisin on kätevä käännettävän varren ansiosta juuri lukuvalona, vaikka harmillisen harvoin iltaisin sängyssä tuleekaan luettua. Valaisin kaipasi kaverikseen jotain muuta messingin väristä ja kyllähän tuo lämmin metalli tuo mukavasti lämmintä fiilistä muuten viileiden sävyjen huoneeseen. Meillä on makuuhuoneessa pari eri päiväpeitevaihtoehtoa ja kesän jäljiltä on vielä käytössä kevein vaihtoehto, intianpuuvillainen siniharmaa päiväpeite, jonka saimme aikanaan häälahjaksi. Ehkä syksyn muuttuessa talveksi voisi olla aika vaihtaa päiväpeite untuvatäkkiin!

Tuntuu, että makuuhuoneessa on paljon tavaraa esillä, mutta loppujen lopuksi kynttilöitä ja kasvia lukuunottamatta esillä on pääasiassa käyttöesineitä, kuten koruja ja kosmetiikkaa. Minusta käyttöesineiden tulee olla sen verran kivannäköisiä, että ne voi huoletta jättää esille!

Meillä nuoriso kaipaa sushikokkia keittiöön, joten ei tämän pidempää tällä kertaa! //Ihanaa ja tunnelmantäyteistä viikonloppua!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Tuo messinkinen seinävalaisin on ihana! Samanlaisesta olen haaveillut myös meidän tummansiniseen makuuhuoneeseen… Kauniin valaisimen lisäksi silmiini pisti tuo harmaansävyinen kuviollinen tyyny. Onko se kenties Artwoodin mallistosta? Olen yrittänyt metsästää tyynyä Suomesta / nettikaupoista, mutta vielä ei ole onnistanut. Kiva jos voisit auttaa. ?

    • Moi Heidi! Minustakin valaisin on aivan ihana. Tuo kuviollinen suuri tyyny on saatu Svaneforsilta. Kannattaa kysellä Svaneforsin jälleenmyyjiltä, josko sitä löytyisi!