Makuuhuoneen talvi

Makuuhuoneen tunnelma muuttuu kerralla talviseksi, kun poronsarviin ripustaa tunnelmavalot. Viime vuonna kiinnitin sarvet joulua odotellessa seinälle, jotta sain tunnelmavaloille sopivan paikan. Siihen valot luontevasti tälläkin kertaa päätyivät. Tunnelmavalaistus korostaa kauniisti kalkkimaalipinnan epätasaista väriä. Mielestäni makuuhuone olisi näinkin jo valmis jouluun, mutta ehkä tuon tänne vielä jonkin joulukukan, jotta tunnelma muuttuu talvisesta hiukan jouluisemmaksi. Hyasintti sopisi muuten, mutta makuuhuoneeseen se on vähän turhan voimakkaan tuoksuinen. Ehkä hankin tänne yhden valkoisen joulutähden; niitä kun saa jo kaupoista amaryllisten lisäksi. Hyasinttejä sen sijaan ei löytynyt vielä edes kukkakaupasta.

Makuuhuone talviMakuuhuone talviBruno on ottanut suosikkiunipaikakseen makuuhuoneen pörröisen maton. Siihen se painautuu illalla nukkumaan, kunnes aamuyöstä kömpii ilman lupaa meidän väliin nukkumaan. Eihän sitä raskisi poiskaan ajaa, vaikka sovimmekin alunperin, ettei koiran paikka ole sängyssä. Tuohon samaan kohtaan sen asettuu joka kerta kun makuuhuoneessa viivyn. Bruno seuraa kaikkialle perässä, useimmiten minun ja loukkaantuu sen kerran kun ovi suljetaan nenän edestä.

Makuuhuone Talvi

Makuuhuone talviMakuuhuone TalviMinun sunnuntai meni tällä kertaa töiden merkeissä. Sen verran harvinaista on viikonlopputyöt, että vapaa-ajan menetys ei haittaa lainkaan. Sen sijaan menetetty talvi meinaa hiukan harmittaa, mutta onneksi parisen viikkoa valkoisena ollut maa ehti tuoda jouluisen olon, josta täytyy nyt vain pitää tiukasti kiinni! Ja tunnelmointi sekä viime päivinä kovasti pinnalla ollut hyggeily onnistuu kyllä aina, kun vaan antaa oman mielen sille alttiiksi. Täällä jatketaan iltaa tyttöjen huoneen raivauksen ja järjestelyn merkeissä. Tytöillä on kova toive saada huoneeseen uusi järjestys, joten katsotaan, mitä asialle voidaan tehdä!

//Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.