Syyshygge

Ihanaa alkanutta lokakuuta! Lokakuussa alkaa olla sellaista hämyistä myöhäissyksyn tunnelmaa, joka kaikessa hämäryydessään ja pimeydessään saattaisi ahdistaa, jos antaisi sen tehdä niin. Koska suhtaudun jokaiseen hämärään hetkeen tilaisuutena polttaa kynttilöitä ja nauttia tunnelmasta, tulen tuskin pimeään vuodenaikaan hermostumaan ainoastaan sen vuoksi, että kuvien ottaminen on vähintään haastavaa, jos ei mahdotonta. Lokakuussa on tiedossa myös ensimmäiset, kirpeät pakkasaamut, joita varten täytyy ottaa esille jo paksummat villahuivit ja myssyt. Eihän se ajatuksena yhtään hullummalle tunnu!

luonto sisustuksessaOlen myynyt viime aikoina kirppiksellä huomattavan määrän tavaraa ja vienyt vähintään yhtä paljon ylimääräisiä asioita keräyslaatikoihin kierrätettäväksi. Jotenkin olo kevenee ja mieli puhdistuu, kun pääsee epämääräisistä tavarakasoista eroon. Ihan kuin kotiin tulisi enemmän tilaa hengittää, vaikka kyllähän meillä yhä on esineitä siellä täällä ja mistään minimalismista on turha puhua. Olen samalla myös hankkinut muutamia uusia esineitä ja suoraan sanottuna päivittänyt joitakin kodin käyttötavaroita esteettisesti enemmän minua miellyttävämpiin, jotta arki olisi kauniimpaa. Kodin tavaroiden, lastenvaatteiden ja sisustusesineiden lisäksi olen tyhjentänyt reilusti myös omaa vaatekaappiani ja se on myös tehnyt arjesta mielekkäämpää ja helpompaa. Taidan kertoa vaatekaappiprojektista teille toisella kertaa, jos haluatte siitä kuulla.

luonto sisustuksessa

Kirpputorireissulla, lisää myytävää myyntipöytään viedessäni tein yhden pienen ostoksen ka kun hankin kaksi vanhaa purkkia, käsintehtyä englantilaista keramiikkaa. Nämä pienet, turhamaiset hankinnat sallin itselleni tässä kodin tyhjennysvimmassani, sillä näin sieluni silmin, kuinka purkeissa tulee koko talvikauden olemaan luonnosta kerättyjä oksia; kuihtuneita kukintoja, kuivia heiniä tai havuja. Luonto on ihana tuoda sisälle erityisesti silloin kun päivä lyhenee eikä ulkona oleilulle ole montaa valoisaa tuntia. Ja kyllähän luonto sisustuksessa saa heti kerralla hyggen tunnelman aikaan!

luonto sisustuksessaRuskeat, syksyisestä luonnosta löytyvät värit tuntuvat nyt sisustuksessa kivalle näin pienemmässä mittakaavassa. En kaipaa vanhaa tummanruskeaa sohvaa takaisin, mutta ruskea keramiikka tai ruskeat lasiastiat sopivat täydellisesti tähän vuodenaikaan. Onhan nuo pehmeä ruskea, luonnollinen pellava ja koreileva messinki aika täydellisen tunnelmalliset yhdessä!

//Tunnelmallista sunnuntai-iltaa juuri sinulle ja iloa aamulla koittavaan arkeen!

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.