Syksyn ja luonnon lumoama

Kaupallinen yhteistyö / Luonnon lumoama

Kesäiset fiilikset alkaa pikkuhiljaa muuttua syksyisen lumoavaksi tunnelmaksi ja varsinkin aamuisin ja iltaisin on syksyä ilmassa. Näin upean kesän jälkeen on helppo uskoa, että edessä on kaunis syksy. 

Meidän makuuhuoneeseen tuli ihanan syksyinen tunnelma parin syksyyn sopivan värin ja esineen avulla. Moni pitää syksyllä värikkäämmästä sisustuksesta, mutta minulle riittää ruskan värit ulkona ja sisustuksessa riittää luonnonläheiset, rauhalliset sävyt myös syksyllä.

Luonnon lumoama

Luonnollisten sävyjen lisäksi myös luonto ylipäätään sopii erityisen hyvin syyssisustukseen. Luonnon lumoaman kauniit valokuvatuotteet ovat kuin tehtyjä rauhalliseen syystunnelmaan ja syyshyggen luomiseen. Luonnon lumoaman takaa löytyy pienyrittäjä, valokuvaaja Jenni Hanhilammi-Kaipiainen, joka kertoo että luontokuvien verkkokauppa, Luonnon lumoama syntyi rakkaudesta luontoon ja innosta tuoda luonnon lumo kaikkien ulottuville. Luonnon lumoama -tuotteiden; tarjottimien, korttien ja julisteiden kuvitukset ovat kuin niitä kauniita hetkiä iltakävelyllä, jotka jokainen haluaisi ikuistaa.

Luonnon lumoama

Hortensia -tarjotin on juuri sopiva aamiaisen ja iltapalan kasaamiseen, tai alusta kahvimukille ja tunnelmanluojalle; pienelle maljakolle tai tuikkukupille. Luonnon lumoaman tarjottimet ovat suomalaista koivuviilua kestävällä melamiinipinnoitteella. Kuva kuivuneesta hortensian kukinnosta on kaunis ja sopii tähän vuodenaikaan hienosti.

Luonnon lumoama

Kuura -juliste löysi paikkansa ihan sängyn vierestä. Kun taulun kiinnittää riittävän matalalle, voi sitä ihailla sängystä käsin. Luonnon lumoaman julisteet on painettu Suomessa laadukkaalle mattajulistepaperille. Tamminen julistelista viimeistelee kuvan kauniiksi tauluksi. Kuurasta ei ole vielä tietoakaan, mutta ei siihen mene kauan, että ensimmäiset pakkasaamut yllättää.

Luonnon lumoama

Oman kodin lisäksi Luonnon lumoaman tuotteet ovat ihana lahjaidea kenelle tahansa kaunista, suomalaista luontoa arvostavalle. Luonnon lumoamalle on myönnetty Design from Finland -tunnus merkiksi suomalaisesta designista. Kotimaista, laadukkaita tuotteita valmistavaa pienyritystä on aina ilo suositella blogissa!

Luonnon lumoama

Minusta päiväkahvit on ihana juoda sängyssä makoillen ja parasta on jos samalla tulee tartuttua hetkeksi kirjaan. Valitan nykyään aina, että en ehdi lukea tarpeeksi, mutta tosiasiassa kyse ei taida olla ajanpuutteesta vaan priorisoinnista. Liian usein tulee tartuttua puhelimeen tai tietokoneeseen, kun olisi joutilasta aikaa. Otan tämän syksyn tavoitteeksi viettää enemmän aikaa kirja kädessä, sillä rentoutuminen kirjan äärellä on aivan eri luokkaa kuin elektroniikan parissa. Mikään ei voita sitä tunnetta kun uppoutuu täysin hyvään tarinaan niin, että kirjaa ei raski laskea käsistään. Muistan kun olin nuorena hyvän kirjan kanssa jopa saunassa!

Luonnon lumoama

Juuri nyt lähestyvä syksy on ihana ajatus. //Ihanaa, tunnelmallista ja lumoavaa syksyä sulle!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.