Kuopuksen huoneen tunnelmia

Kaupallinen yhteistyö / LuKLabel

 

Pieni tyttö ja pieni huone. Teimme viime kesänä hiukan uusia huonejärjestelyjä, kun esikoinen tarvitsi jo hiukan enemmän omaa tilaa sekä rauhaa ja samalla tämä meidän pienin huone vapautui 10-vuotiaan kuopuksen käyttöön. Friida on ollut kovin onnellinen ikiomasta huoneestaan ja sovimme jo huoneeseen muuttamisen yhteydessä, että maalataan huone Friidan toiveiden mukaisesti. Kerroin omasta varastosta löytyvistä maalisävyistä ja näistä kotoa jo löytyvistä maalisävyistä Friida valitsi siniharmaan sävyn, jolla maalasimme kaksi seinä huoneesta. Loput seinät jäivät valkoiseksi.

LuKLabel Hylly Kajon

Siniharmaa maalisävy sopii ihanasti pastellisten sävyjen kaveriksi ja niitä vaaleanpunaisia pikkujuttujakin onneksi vielä löytyy, vaikka seinien suhteen Friida ehdottomasti torppasi vaaleanpunaisen sävyn. Olen ottanut kaiken ilon irti tästä hetkestä, kun vielä voi hempeillä lastenhuonetta ja saan osallistua huoneen sisustamiseen ennen kuin huoneesta tulee teinivaltakunta, johon minulla tuskin on asiaa sisustelemaan. Kyllähän täältä on jo tyhjennetty paljon kaikenlaista pikkulasten tavaraa ja osa leluista on viety varastoon tai myyty kirppiksellä pois. Sen myötä huoneen ilmekin on raikastunut ja huone on helpompi pitää siistinä.

LuKLabel Hylly Kajon

LuKLabel Hylly Kajon

Friidalla on paljon erilaisia laatikoita ja säilytysrasioita, joissa omat tärkeät tavarat on hyvä säilyttää. Meillä molemmat tytöt on innostunut viherkasveista ja kaktuksista, joita onkin kertynyt jonkin verran myös Friidan huoneeseen. Sekä rasioita, että kasveja varten tarvitaan tasoja, joilla näitä ihanuuksia voi pitää esillä, joten erilaiset seinähyllyt ovat enemmän kuin tarpeen.

Vaikka oikeastaan kaikki muu Friidan huoneessa on vanhaa, uutena kalusteen huoneeseen tuli uapea LuKLabelin Kajon hylly vanerisena ja 60 cm leveänä. Hylly on suloinen ja sopii lastenhuoneeseen erityisen hyvin, vaikka se olisi toimiva varmasti monessa muussakin tilassa. Nahkaiset kannattimet voi kiinnittää suoraan seinään tai vaihtoehtoisesti rautakehikkoon. Hyllyn väri sopii kivasti huoneeseen, jossa myös vanhassa työtuolissa on vaneria, joskin ajanpatinoimaa ja tummempaa.

LuKLabel Hylly Kajon

LuKLabelin takana on yrittäjä Tiia Hakala, joka kertoo, että yritys sai alkunsa ideasta tehdä rohkeasti jotain erilaista. ”Tavoitteenamme on tehdä tuotteita, joissa on särmää ja jotka puhuttelevat asiakkaitamme. Tuotteemme ovat suunnattu heille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja laatua, niin lastentuotteissa kuin kodinsisustuksessa.” LuKLabel tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan Suomessa.

Itsekin pienyrittäjänä koen, että suomalaisia pienyrityksiä on joka kerta yhtä suuri ilo tuoda teidän lukijoiden tietoisuuteen. Kannattaa tutustua yrityksen muihinkin tuotteisiin! Olen aivan varma, että LuKLabel tulee olemaan menestystarina, jota saamme seurata vielä pitkään!

LuKLabel Hylly Kajon

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.