Lomalaiset & Voittajat

Raikastamo Pillimehu

Ei voi kuin ihailla tuota leppoista kesämeininkiä, jolla nuo kaksi vanhinta on aloittanut kesälomailut. Muistuu mieleen oman lapsuuden kesät ja touhut, kun sitä toukokuun lopusta elokuun alkuun viiletti vapaana kuin taivaan lintu kesämenoissa.

Näiden lomailijoiden mielestä kesässä parasta taitaa olla se, että ehtii kruisailla ja skeitata niin paljon kuin jaksaa, saa pelata futista vaikka aamusta iltaan, ei tarvitse mennä illalla aikaisin nukkumaan, saa heräillä hitaasti uuteen päivään, voi käydä uimahallissa vaikka monta kertaa viikossa, saa jätskiä melkein joka päivä ja tänään sai vanhempien työpäivän aikana käydä mäkissä syömässä.

raikastamo pillimehu

Raikastamon pillimehut alkaa meillä olla jo juotu, mutta kolmen lukijan perheessä päästään tuota pikaa juomaan herkullisia luomumehuja. Olipa ihana lukea arvontakommentteja, sillä niin aurinkoisia ja iloisia kesän parhaita puolia sieltä löytyi. Kolme voittajaa on nyt arvottu ja heille on juuri lähtenyt mailia voitosta. Voittajat ovat Anni, jonka mielestä kesässä parasta on lämpö, Hanna-Mari, jolle kesässä parasta on aurinko, loma ja yhdessäolo omien rakkaiden kanssa sekä Ada, jonka mielestä kesässä on parasta paljaat jalat ja muutenkin se, ettei tarvi pukea paksua vaatekasaa päälle. Hienoja puolia kaikki! Onnea voittajille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Iloisia kesäpuuhia:) Meilläkin lapset nauttivat täysin siemauksin lomasta! Kavereiden kanssa on vietetty aikaa lähes aamusta iltaan ja syöty jätskiä hirrrrmuisesti:) Kesä<3

  • Niinpä! Itse muistan myös sen tunteen kun edessä oli loppumalta tuntuva määrä joutilasta olemista. Ja omalla kohdalla siihen liittyi myös pino kirjoja ja säännölinen visiitti kirjastoon. Ja edelleenkin rakastan joutilasta olemista ja lukemista.
    Kivoja kesäpäiviä teille!