Lomafiiliksissä

Täällä ollaan  koko porukalla ihan kesäfiiliksissä lasten juuri alkaneen kesäloman myötä. Eilinen kevätjuhla oli täynnä tunteellisia hyvästejä, sillä kaikki lasten opettajat menee vaihtoon ja esikoisen osalta koulukin, kun yhdenlainen suuri etappi on hänen osalta saavutettu ja alaluokat on nyt käyty. Meidän kohdallamme on käynyt suuri onni, kun lapset on saanut niin mukavan koulun ja upeat opettajat, joiden kanssa yhteistyö pelaa! Nyt kuitenkin on lasten aika viettää lomaa ja nauttia kesästä. Pidän itsekin kesälomaa ensi viikon palkkatyöstäni, joten pääsen vähän kesälomafiilikseen ja rennompaan rytmiin!sushiKesäloman aloitus vaatii tietenkin jotain spesiaalia myös keittiössä. Riian reissulta lähtien mieleni on tehnyt joka päivä sushia ja nyt hainkin kaupasta merileväarkkeja ja muita kaapista puuttuneita sushitarpeita ja pyöriteltiin lasten kanssa reilu satsi makeja. Olen todennut usein ennenkin sen, että jos aikoo saada lapset maistamaan ruokia, on paras ottaa muksut mukaan kokkaamiseen. Tällä kertaa ei mennyt ihan nappiin, mutta omista ja lainalapsista useampi kuitenkin suostui maistelemaan ja eihän se nyt niin vakavaa ole, että meille aikuisille jäi enemmän syötävää.

sushisushiLomaviikko olisi tarkoitus käyttää kesken olevien sisustussuunnitelmien viimeistelemiseen ja järjestetäänpä me yhdet 13-vuotisjuhlatkin, hiukan etuajassa tosin. Ohjelmassa on myös paljon jalkapalloa ja tavoitteenani on päästä tekemään terassin sisustus loppuun, jotta pääsen esittelemään teille lopputulosta. Kaikenlaista puuhaa siis riittää, mieluiten tietysti lomalla lekottelisin päivät auringossa, mutta koska sitä lämpöäkään ei niin ole luvassa, ihan kiva että on muuta tekemistä. Ehkä sitten pidemmällä lomalla on sen aika!

sushiOlen saanut viime aikoina paljon palautetta blogin toimimattomuudesta iPhonella. Asia on tiedossa ja vikaa selvitellään. Alussa blogi toimi useimmilla myös iPhonella, nytkin se näyttäisi pelaavan kun selaimesta tyhjentää välimuistin, mutta totta kai asialle täytyy tehdä jotain. Jos fb -sovelluksesta siirtyy blogiin, kannattaa klikata oikeasta alareunasta kolmesta päällekkäin olevasta pallosta ja valita Avaa Safarissa, se näyttäisi usein auttavan asiaa. Tämä on näitä itsenäisesti bloggaamisen varjopuolia, kun tekniset asiat täytyykin selvittää itse tai hommata joku selvittämään ne, kun enää ei ole teknistä tukea joka auttaisi näissä asioissa. Luotan kuitenkin, että homma saadaan pelaamaan!

Kivaa illanjatkoa, lomalaisille rentouttavaa lomaa ja työläisille tsemppiä arkeen!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.