Lokakuun helmet – Maatilapuodin syksy ja joulusesongin alku

Lokakuu alkaa olla ohitse ja nyt on juuri sopiva aika listata lokakuun helmet, jotka on ilahduttanut viime aikoina.

Maatilapuoti Kirkkonummi

Kirkkonummelaisen Maatilapuodin syksy on mainitsemisen arvoinen asia. Vitsit, miten ihana syystunnelma puodilla olikaan tänä viikonloppuna. Kaikki postauksen kuvat on otettu maatilapuodilta. Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan kahvilla ja lähiruokaostoksilla vähän kauempaakin,  viimeistään joulukuussa, jolloin joulutunnelma valtaa puodin.

Maatilapuoti Kirkkonummi

Stockmannin jouluinen Kukkaworkshop avasi minun mielessäni joulun sesongin. Askartelu kuuluu väistämättä jouluun ja saa joulufiiliksen nousemaan. Ensi viikolla alkava marraskuu saa ainakin minut miettimään jo joulua ja ensimmäisten tunnelmavalojen aika alkaa olla käsillä. Kukkaworkshopissa aikaansaamani tuotoksen, koristellun jouluoksan voi käydä kurkistamassa instagramissa, @esmeraldasdesign.

Maatilapuoti Kirkkonummi

Noora&Nooran podcastin paluu on tehnyt minut iloiseksi. Perjantain parhaat kruunaa perjantaifiiliksen ja Noorien juttuja on mukava kuunnella. Podcastit kuuluu olennaisesti autoiluun ja säästänkin podcastien uudet jaksot usein automatkoja varten, jotta matka sujuu mukavammin eikä ruuhkatkaan niin ärsytä!

Maatilapuoti Kirkkonummi

Koko lokakuu on ollut huikean hieno syyskuukausi ja ehkä sen vuoksi syksy on tuntunut menevän niin nopeasti ohi ja talvi tuntuu tulevan yllättäen. Vaikka meillä ei ensilumesta jäänyt maahan ainoatakaan hiutaletta, on marraskuu kuitenkin jo talvikuukausi.

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Sympaattisen näköinen paikka. Onko siellä siis ruokaa myynnissä myös?
    Minäkin olen kuunnellut perjantain parhaita, hyvä ohjelma!

    • No niin on, tosi symppis paikka! Myynnissä on lähiruokaperiaatteella monenlaista ruokaa kotiin ostettavaksi, mm. riistaa, kasviksia, leipää, Maatilapuodin omia jauhoja jne.
      Tänään saa taas kuunnella uuden jakson perjantain parhaita, kivaa! Mukavaa viikonloppua!