Logosuunnittelu ja brändin visuaalinen ilme

logosuunnittelu

Ammattimaisesti suunniteltu ja tuotettu logo toimii yrityksen kasvoina kaikessa markkinoinnissa. Logo antaa ensivaikutelman brädistäsi. Samalla suunnitellaan yrityksen yhtenäinen visuaalinen ilme.

Logon suunnittelu kannattaa aloittaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yritystoiminnan aloittamista suunnitellessa. Teemme myös logon päivitykset ja modernisoinnit ammattitaidolla.

Minulta saat myös brändin ilmeen mukaiset markkinointimateriaalit kuten esitteet, mainokset, käyntikortit, bannerit ja muun tarvitsemasi materiaalin.

Logosuunnittelu

Ammattimaisesti suunniteltu ja tuotettu logo toimii yrityksen kasvoina kaikessa markkinoinnissa.
Logopaketti sisältää kaikki tarvittavat tiedostomuodot ja oppaan logon käyttöön.

Hinta alkaen 240€ alv 0%

Brändin visuaalinen ilme

Suunnitellaan logon suunnittelun yhteydessä myös muu brändin visuaalinen ilme. Suunnittelu voi sisältää esimerkiksi kansi- ja profiilikuvat brändin somekanaviin, käyntikortit tai esitteet.

Hinta alkaen 240€ alv 0%

Essi Niskakangas

Logosuunnittelussa mukana toimii myös harjoittelija. Harjoittelijan tekemät työt harjoittelijahintaan. Otathan huomioon, että tällöin suunnitteluun varataan normaalia enemmän aikaa. Harjoittelijalta voi tilata myös muut markkinointimateriaalit opiskelijahintaan.

Tässä esimerkkejä toteuttamistamme logoista

Ota yhteyttä tällä lomakkeella niin vastaan sinulle mahdollisimman pian.

rusetti musta50_50
Mikäli olet kiinnostunut palveluistani, lähetän mielelläni lisätietoja ja referenssejä töistäni sinulle sähköpostitse. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!