linktr.ee – Mikä se on ja miten se toimii?

Moni tuskailee Instagramissa profiilin linkkien määrän rajallisuuden suhteen, sillä Instagramissahan voit lisätä vain yhden linkin profiiliisi. Minä ryhdyin tutkailemaan vaihtoehtoja, kun tuntui, että olisi hyvä saada helposti useampia linkkejä saataville Instagramiin.

Etsiskelyn jälkeen löysin sovelluksen nimeltään linktree, joka toimii ikään kuin laskeutumissivustona tai valikkona ja johon voit lisätä lukuisia linkkejä ohjaamaan haluamillesi sivuille tai sivustoille. Tässä muutama sana siitä, miksi linktree on niin hyödyllinen ja miksi sen käyttöön ottoa kannattaa harkita.

linktr.ee

Useita linkkejä. Voit lisätä linktree:n listalle useita eri sivuille tai sivustoille ohjaavia linkkejä ja lisätä linkeille kiinnostavat otsikot. Linkkien määrässä kannattaa muistaa kohtuus, sillä kukaan ei jaksa selata kymmeniä otsikoita etsiessään itseään kiinnostavaa sisältöä. Minulla valikossa on yleensä uusin blogipostaus, yritykseni palveluita, blogin etusivu ja pari ajankohtaista artikkelia. Taidan lisätä myös yhteydenottolomakkeen valikon loppuun.

Ilmainen ja helppo. Ilmaisversio riittää varmasti monelle ja minullakin on se käytössä. Pro -versiossa pääsee muokkaamaan ulkoasua enemmän ja mm. tilastot on kattavammat. Linktree -tilin luominen on nopea homma ja pystyt helposti lisäämään linkkejä palveluun ja muokkaamaan niitä. Vaihtoehtona on toteuttaa nettisivuille laskeutumissivusto, joka sisältää haluamasi pikalinkit, mutta sen toteuttaminen vie huomattavasti enemmän aikaa.

Tilastot. Näet, mitä linkkejä valikosta klikataan. Saat palvelun kautta nähtävillesi tilaston, josta selviää kuinka moni on klikannut kutakin linkkiä. Ilmaisversiossa tilastot on suppeammat, pro -versio antaa myös päiväkohtaista tietoa.

Hyödyllistä infoa. Minusta tällainen laskeutumissivusto tai valikko on varsin hyödyllinen myös yleisön kannalta ajalteltuna ja itse Instagram -tilien seuraajana tykkään tästä mallista. Näen helposti, millaisia sivuja yritys, blogi tai mikä tahansa instagram -tili haluaa tuoda esille ja pääsen siirtymään nopeasti juuri sinua kiinnostavan sisällön pariin.

Kenelle? Linktr.ee sopii monenlaisille yrityksille sekä brändeille, kuten blogeille, tiimeille tai yhteisöille, joilla on kiinnostavaa sisältöä useammassa kuin yhdessä paikassa ja jotka haluavat saada Instagramista enemmän liikennettä näille sivuille. Yritys voi linkittää suoraan vaikkapa yritysesittelyn, hinnaston, ajanvarauksen ja Facebook -sivun, jolloin potentiaalinen asiakas löytää helposti kaiken haluamansa tiedon.

Tutustu myös – Palvelut yrityksille: Somevalmennus B2B

Lisäys: Olen itse tullut siihen tulokseen, että on parempi tehdä omalle alustalle laskeutumissivusto, jossa on tärkeimmät linkit selkeästi esillä. Oma sivuni löytyy täältä: https://esmeraldas.fi/tervetuloa.

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.