Lempiasioitani juuri nyt

Elämä on täynnä pieniä hyviä asioita, mutta ne saattavat joskus jäädä arjessa huomaamatta. Siksi näitä hyviä lempiasioita kannattaa välillä tietoisesti miettiä ja kiinnittää niihin arjessa huomiota. Minun lempiasioita juuri nyt on…

Sisustuskirjat. Varastosta löytynyt pahvilaatikko puolillaan sisustuskirjoja oli mukava löytö. Tiesin toki, että minulla oli lisää kirjoja vielä muuton jäljiltä purkamatta (lähes kolmen vuoden takaa), mutta yllätys oli silti mukava kun laatikko osui silmiini ja raahasin kirjat olohuoneeseen. Niitä on tullut katseltua hiukan uusin silmin pienen tauon jälkeen. Sisustuskirjoille ja muillekaan kirjoille ei oikein ole yhtä ainoaa järkevää paikkaa kotona, mutta onkin ajatellut, että kirjoja voi hyvin säilyttää vähän siellä ja täällä. Kirjoja sopii saarekkeen alapuolella olevaan kaappiin, työpisteen ylähyllyille, ikkunalaudalle ja vaikkapa pinoksi lattialle. Pääasia, että osa kirjoista on helposti saatavilla, aivan siinä käden ulottuvilla, jotta niitä tulee selailtua ja luettuakin.

Keväinen valo. Keväällä valo on aivan erityinen ja keväistä valoa on ollut jo näkyvissä muutamana päivänä maaliskuussa. Vaikka nyt keli näyttää muuttuvan taas talvisemmaksi, toivon että kylmempi sää tuo mukanaan auringon ja kirkkaat päivät. Vielä kun jonkun viikon jaksaa odottaa, valoa riittää ihan iltaan saakka!

Kahvilakonttori. Vaikka tykkään työskennellä kotoa käsin, välillä on tarpeen päästä muihin ympyröihin työprojektien kanssa. Siinä vaiheessa kun kotona ei tahdo saada rauhaa on parempi kerätä tärkeimmät työvälineet eli kannettava tietokone ja muistiinpanot ja lähteä vaikkapa kivaan kahvilaan, käydä samalla kartoittamassa materiaaleja ja etsimässä niitä juuri oikeita tuotteita kokonaisuuksiin.

Simppelit astiat. Kun pidempään fiilistelee keittiössä Hygge -laseilla tai keraamisilla kipoilla, tuntuu yksinkertaistakin yksinkertaisemmat teemat taas mukavan raikkaalle. Lungo pienellä kermalorauksella on saanut perinteisen kahvikupin uudelleen käyttöön, vaikka asetti jääkin käyttämättä.

Opiskelu. Yksi lempiasioistani tällä hetkellä on opiskelu. Koulupäiviä on harvakseltaan ja sen vuoksi ne tuntuvatkin erityisen mukavilta. Yksinyrittäjien porukassa löytyy seuraa, jossa on helppo samaistua toisten kokemuksiin ja koko opiskelu tähtää oman liiketoiminnan kehittämiseen. Uudet näkökulmat ja ajatukset ovat tervetulleita ravistelemaan tuoreenkin yrittäjän pääkoppaa. Suunnittelen jo malttamattomana, mitä alan tämän koulutuksen jälkeen opiskella.

Heinät ja oksat. Tunnustettakoon, että kuvan kuivuneet kukinnot ja meriheinät ovat myös erityisen ihania nyt. Tulppaanikimppu alkaa hiukan kyllästyttää jo eikä muuhun leikkokukkakimppuun ihan joka viikko raski laittaa rahaa. Kun kevät vielä odotuttaa, nämä luonnon kaunokaiset piristävät kummasti. Seuraavaksi taitaa olla pajunkissojen vuoro!

//Mitkä on sinun lempiasioita juuri nyt?

TallennaTallennaTallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Voi miten tuntuikin omalta ? paljon samoja ajatuksia ja lenpiasioita. Mukavaa kevään odotusta ja iloa opiskeluun!

  • Ihana postaus ♥. Välillä mietin että pitäisi lähteä jonnekin kahvilaan tekemään hetkeksi töitä kun koirat eivät meinaa antaa työrauhaa. heh. Mutta en vaan saa aikaiseksi lähteä kotoa. Välillä on muuten niin paljon menoa että kiva tehdä töitä vain kotona koko päivä.

    • Kiva kuulla, että tykkäsit! <3 Kieltämättä, välillä voisi lähteä koiraltakin rauhaan jonnekin muualle tekemään töitä... 😀 Jos on paljon menoja, on ihana välillä tehdä kotoa käsin hommat, mutta toisinaan taas tekee mieli lähteä ihmisten ilmoille!