Lauantain tunnelmia

Kylläpä onkin ollut mukava lauantai tänään. Vaikka lapsilla on omat menonsa ja harrastuksensa, tuntuu siltä kuin tänään ei olisi mitään sen kummempia suunnitelmia tai ohjelmaa. Normaalisti tulee perjantaisin viimeistään laitettua kämppä viikonloppukuntoon, mutta olin eilen itse koko päivän menossa ja muillakin riitti tekemistä, joten siirrettiin suosiolla siivoilut tälle aamulle. Vaikka en mikään nipottaja siivoamisen kanssa olekaan, en rehellisesti sanottuna oikein osaa nauttia viikonlopusta, jos en pääse ensin hikihatussa siivoamaan. Monikaan asia ei voita sitä fiilistä, kun siivoilujen jälkeen sytyttää muutaman kynttilän ja tietää, että loppupäivä on aikaa nauttia puhtaasta ja kauniista kodista. Olen huomannut, että meillä eläimetkin nautiskelee siivouksen jälkeen olostaan. Kissa erityisesti osaa arvostaa siivottua kotia, mutta ihan kuin tuo Brunokin katselisi sohvalta tyytyväisenä ympärilleen!

Tytöt höpötteli Brunon kanssa sohvalla kun tartuin kameraan ottaakseni muutaman kuvan. Niinpä nämä joskus vähän tylsätkin sisustuskuvat sai eloa tästä iloisesta kolmikosta. Bruno koittaa tunkeutua yleensä aina kuviin kun otan kameran esille. Nytkään se ei tehnyt poikkeusta vaan tuli pönöttämään tuohon matolle, kun otin kameran esille ja kyllähän se tykkää poseeratakin, kuten ehkä kuvista voi huomata! Ihan mahtavaa, että valoa riittää jo pitkälle iltapäivän puolelle. Kohta alkaa olla se tilanne käsillä, että töistä tullessa ei olekaan pilkkipimeää eikä kaikkia kuvia tarvitse ottaa perjantaina tai viikonloppuna.

Bruno on nyt noin kahdeksan kuukautta vanha ja on kasvanut hienoksi koiraksi. En olisi uskonut, että koirat voivat olla näin seurallisia ja sosiaalisia. Pääsääntöisesti Bruno kulkee kotona sen perässä, joka touhuaa jotain ja osallistuu kaikkeen. Kotiin jäädessään se jää tuijottamaan lähtijöitä olohuoneen ikkunasta ja on siellä taas vastassa kun tullaan kotiin. Onhan se muutaman kerran aiheuttanut meille harmaita hiuksia, muun muassa silloin kun karkasi pihasta ja juoksi läheiselle pellolle riehumaan tai kun pureskeli minun kalleimmista nahkakengistä vetoketjun rikki. No karkumatka päättyi lyhyeen kun naapurustosta tunnistettiin, kenen koira on kyseessä ja kengistäkin tuli entistä ehommat suutarireissun jälkeen. Kaikin puolin Brunon kanssa on kuitenkin sujunut hienosti ja koiran hoitaminen on ollut paljon yksinkertaisempaa ja helpompaa kuin etukäteen pelkäsin. Odotan silti sitä, että ikää karttuu enemmän ja sitä myötä järkikin toivottavasti hiukan lisääntyy.

Tytöistä isompi viettää huomenna 12-vuotissynttäreitä. Lähdemme tyttöjen kesken sen kunniaksi katsomaan uusimman  Onneli ja Anneli -elokuvan, ne kun on niitä lastenleffoja, joita jaksaa itsekin katsoa. Synttärikutsujen sijaan Neela vietti viikolla yksi ilta kavereiden kanssa aikaa ja kävivät vähän herkuttelemassa ja shoppailemassa. Viime kuussa 9 vuotta täyttänyt Friida järjesti vielä ihan kunnon lastenkutsut, mutta tuskin niitäkään enää kovin monena vuonna vietetään. Ehkä lasten kasvaessa on erilaisten juhlien aika!

//Mukavaa ja tunnelmallista lauantai-iltaa!

TallennaTallennaTallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.