Kauniit ja käytännölliset laskosverhot

Yhteistyö / Ihanin

Niin kauan ehdin puhumaan keittiön ja ruokailutilan ikkunoiden verhojen puutteesta, että meinasi jo alkaa nolottaa! Nyt kuitenkaan ei tarvitse enää kaipailla verhoja, sillä nykyään meidän keittiön ja ruokailutilan ikkunoista löytyy niihin täydellisesti sopivat laskosverhot. Ihanin -tuotteista löytyy erilaisia verho- ja kaihdinratkaisuja vakiomitoilla tai mittojen mukaan toimitettuna. Meille valisin Klaudia -laskosverhot, jotka on valmistettu polyesterista, joka läpäisee jonkin verran valoa, mutta suojaa kuitenkin näkymät pimeällä.

Ihanin LaskosverhoVerhot on paitsi kauniit, myös todella käytännölliset ja hyvin toimivat, ja se onkin tarpeen sillä nämä verhot lasketaan joka ilta alas ja nostetaan aamulla ylös. Laskosverhon voi kiinnittää seinään tai kattoon. Meillä verhot on kiinnitetty seinään reilusti ikkunan yläreunan yläpuolelle, kuten aihetta käsittelin aiemmin sisustusvinkki -postauksessa. Kannake tuo verhon noin kolme senttiä seinästä ulos. Meidän ikkunoihin sopi täydellisesti levein koko, 180 cm leveä laskosverho, sillä halusin, että laskosverhot yltää myös tuuletusikkunan yli ja sitoo näin ikkunan paremmin kokonaisuudeksi. Verhon vakiokorkeus on 160 cm.

Valkoinen LaskosverhoLaskosverhotMietin pitkään verhojen väriä. Valkoisen lisäksi pohdinnassa oli vaaleanharmaa kangas, mutta eiköhän harmaata tästä yhtenäisestä tilasta jo löydy aivan riittämiin. Niinpä päädyin valkoisiin laskosverhoihin, joka on ollut kyllä erinomainen ratkaisu. Laskosverhot teki tilaan sen viimeistelyn, jota kaipasinkin. Ja onhan se eri kiva saada iltasella näyteikkuna kiinni, ainakin nyt kun lehdet ei vielä peitä lainkaan näkymiä.

LaskosverhotSeuraava sisustusprojekti on löytää kaksi tuolia maalattavaksi keittiön pöydän ääreen. Valkoisille metallituoleille on suunniteltu jo ulkoa paikka, joten nyt voisi laittaa toimeksi ja alkaa kierrellä kierrätyskeskusta ja vanhan tavaran kauppoja sillä silmällä, jos vastaan tulisi kaksi kauniin muotoista tuolia, jotka sopisi rottinkituolien ja puutuolien kaveriksi.

Postaus toteutettu yhteistyössä Ihanin.fi kanssa. Ihanin -tuotteiden jälleenmyyjiä löytyy ympäri Suomen.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.