Lämpöä viikonloppuun

Kun ulkona vihmoo syyssateet, on märkää ja koleaa, on kotona oleva lämmin tunnelma entistä tärkeämpää. Vaikka minusta tuntuu, että voisin aivan helposti käpertyä kotiin loka-joulukuun väliseksi ajaksi, kaipaisin kuitenkin pian kuljeskelemaan syysmetsään tai pyöräretkelle värikkäiden puiden reunustamille teille. Ehkä siis kannattaa unohtaa ajatus kotiin lukkiutumisesta ja kestää niitä vesisateitakin, jotta voi nauttia ihanasta syysluonnosta. Silloin kun on valoisia päiviä ja pääsee oikein kunnolla nauttia syksyn väreistä, sitä tuntee itsensä aivan syysihmiseksi! Kenties tartun tänä viikonloppuna vielä haravaankin, vaikka minusta piha on juuri nyt kaunis, kun vaahteranlehdet on peittänyt nurmikot.

Kotiin on muodostunut mukavan lämmin tunnelma ja pehmeitä sävyjä löytyy sieltä täältä. Kyllä sisustukseen kaipaakin pehmeyttä pitkän kylmien sävyjen kauden jälkeen. Vaikka harmaa on kaunis väri, pääsee se oikeuksiinsa vasta kun rinnalla on lämpimiä luonnonsävyjä tai vaikka sitä rakastamaani vaaleanpunaista!

Pari viikkoa sitten Tukholmassa käydessämme piipahdimme Fotografiskassa ja tovin julisteita katseltuani päädyin ostamaan Vee Speersin kauniin tulppaanijulisteen, jonka sävyt tuntuvat juuri oikealle. Minulla oli pitkään tuossa suuressa kehyksessä sudenkorentojuliste, joka alkoi tuntua aikansa eläneeltä. Mukava saada tällaista pientä vaihtelua kotiin!

//Tunnelmallista ja ihanaa viikonloppua!

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.