Vinkki – Kuvat suoraan tietokoneelta Instagramiin

kuvat selaimella instagramiinEn tiedä muista Instagramin käyttäjistä, mutta itse olen kaivannut keinoa, jolla kameralla otetut kuvat saisi helposti ja nopeasti siirrettyä tietokoneelta instagramiin. Niinpä ilahduin, kun törmäsin vasta ohjelmaan, joka helpottaa kummasti kuvien lisäämistä instagramiin, joten päätin vinkata siitä teillekin. Itse instahan toimii tosiaan niin, että kuvia lisätään vain ja ainoastaan mobiililaitteilla.

Itse olen kierrättänyt kuvat dropboxin kautta niin kuin olen aiemminkin kertonut, joka on kyllä ollut aivan toimiva tapa, mutta ehkä hiukan aikaa vievää tai ainakin vaivalloisempaa, sillä järkkäristä kuvan siirtämisen jälkeen kuva on kokenut kuvankäsittelyn tietokoneella ja sen jälkeen siirretty pilvipalvelimelle, josta olen sen kännykällä poiminut instagramiin. Tällä uudella keinolla kuvien lisääminen on kuitenkin nopeampaa ja helpompaakin, sillä valmiin kuvan voi parilla klikkauksella siirtää instaan.

Tässä nopea katsaus ohjelmaan, kuinka se toimii.

Näin siirrät kuvat suoraan tietokoneelta Instagramiin

Ohjelman nimi on Gramblr ja se ladataan omalle tietokoneelle. Kun ohjelma on ladattu, kirjaudutaan instan tunnuksilla sisään. Seuraavaksi valitset koneeltasi valmiin kuvan, joka on pienennetty kokoon 650x650px ja kirjoitat caption -kenttään haluamasi tekstin ja hastagit. Itse hämmästelin lähetä -napit tms. puuttumista, mutta sitten huomasinkin, että kuva lähti matkaan jo upload -napista ja tekstit perään klikkaamalla save. Näin kuvasi on siirtynyt instaan.
Googlailin pitkään kokemuksia ohjelmasta ennen kuin uskalsin salasanaani siihen syöttää, mutta en törmännyt mihinkään kokemuksiin haittaohjelmista tai muista ongelmista, miksi kirjautumistietoja ei kannattaisi antaa, joten itse päätin luottaa ohjelmaan.

Kuvat suoraan koneelta instagramiin

Monihan tykkää julkaista instassa ainoastaan puhelimen kameralla otettuja kuvia, mutta itselläni on tapana julkaista paljon blogikuviakin ja välillä muitakin kameralla otettuja kuvia, jotka ei välttämättä blogiin asti päädykään. Viime aikoina tosin olen ollut hiukan laiska koko instan kanssa, mutta ehkä tämä ohjelma tuo uutta potkua siihen kanavaan! Tai ehkä viimeistään vihertyvä luonto saa minut kuvaamaan muutakin kuin kotia ja kukkasia sisällä… Instatilini löytyy nimellä essiesmeralda_.

Tuossa yläkuvassa näkyy kakkoskamerani, jonka valitsin puhtaasti merkin perusteella, sillä luin hienoista yhteensopivuustoiminnoista muiden Samsungin laitteiden kanssa ja minulta löytyi ennestään Samsungin puhelin ja tabletti. Itse kamera ei ole kovin kummoinen, peruspokkari vain, mutta sillä saa kätevästi siirrettyä kuvat suoraan puhelimeen, dropboxiin, sähköpostiin yms. Näitä ominaisuuksia onkin tullut käytettyä paljon reissun päällä, sillä tuo on ollut helppo tapa lisätä instaan puhelimen kameraa laadukkaampia otoksia, mutta kuitenkin ilman tietokonetta välissä. Erittäin harvoin tuolla pienellä kameralla on tullut blogikuvia otettua, mutta kodin ulkopuolella kuvatessa se on kyllä mainio, kun kamera mahtuu pieneenkin käsilaukkuun ja sen kantaminen on vaivatonta. Ehkä kesällä sille on enemmän käyttöä, koska silloin tulee kuvattuakin niin paljon enemmän muualla kuin kotosalla.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.