Kultakengissä vapun viettoon

ballerinat kulta

Heipä hei Vappuaattoon!! Jokohan kaikki on ryhtynyt vapun viettoon!? Meillä vappua vietetään kohtuullisen arkisissa ja rauhallisissa tunnelmissa kotosalla. Munkit on leipomatta ja sima tekemättä, mutta kyllähän tuolta marketista pari simapulloa vielä löytyi kun työpäivän päätteeksi piipahdin ruokaostoksilla parin muun kanssa. Lasten kanssa suunniteltiin pientä vappuaaton mässäilymenua, mies kun on illan keikalla. Pitää vielä serpentiinit etsiä katraalle leviteltäväksi, ilmapalloja nuo jo puhaltelivat ihan riittämiin. Olisi ollut kiva suunnitella jotain grillipippaloita tms. mutta eipä nuo kelit, varsinkaan huomisen osalta nyt oikein grillailua suosi. Vappuaaton kunniaksi laitoin kuitenkin päälle hiukan keväisempää, liehuvan valkoisen paidan, joka uhkaa nousta kevään lempparipaidaksi!

vappuna

Perinteen mukaan, ensimmäiset kesäkukatkin on hankittuna! Istutin orvokit elämää nähneeseen sinkkiämpäriin. Aika ihana tuo ämpäri kaikessa rosoisuudessaan. Orvokkeja en kovin suurissa määrin harrasta, sillä en yhtään tykkää siitä vaiheesta kun ne mokovat kasvavat ihan roikaleiksi. No, täytyy sitten vain leikata ne matalaksi. Pari muutakin kesäkukkaa on takapihalla, mutta nyt näytti lupaavan niin kylmää että taidan nostaa ne sisälle.

kultaballerinat

Valittelin tylsiä kesäkenkiä joku aika sitten ja olenkin hiukan koittanut kohentaa asiaa! Nyt ei jostain syystä mustat kengät iske lainkaan, vaan tuntuvat ihan tylsille ja synkille… nyt kaivataan vaaleutta! Tilasin Anna Fieldin kullanhohtoiset beiget ballerinat Zalandolta ja olin heti näihin ihan myyty! Lisäksi näistä löytyy montaa metallinsävyä; kultaa, pronssia ja hopeaa, joten yhdisteleminen lähes kaikkeen onnistuu. Ajattelin tänä vuonna kokeilla mennä muutamilla edullisemmilla ballerinoilla, vaikka pahoin pelkään että yhdet nousevat taas suosikeiksini ja kuljen samoissa kengissä koko kesän. Vaikka jos kesästä on tulossa kuuma, niinkuin jossain jo veikkailtiin (jeeeee), sandaalit voisi olla parempi valinta!

kultaiset kengät

Glada Vappen och Hauskaa Wappua, frendit! Juhlistetaan kevättä ja vaikkapa sitä, että tämän viikon aikana meillä on kaikki puut muuttunut vihreiksi! Niin nättiä. ♥ Nyt pötyä pöytään ja munkkia nassuun. Sen jälkeen taidan katsastaa kevään puutarhaohjelmatarjonnan, ainakin Edenistä ja Huvila&Huussista näytti olevan uusia jaksoja… Ja voisinpa pitkästä aikaa ottaa oikein kunnon blogikierroksenkin, oikein ajan kanssa lueskelen kaikki suosikkiblogieni uusimmat jutut!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.