Kultaiset asusteet

kulta asusteet

Ei ole kultaa kaikki mikä kimaltaa, mutta kullan väri kimaltaa tällä hetkellä mielestäni kauniisti! Monihan ehkä muistaakin, että kultaa olen fiilistellyt sisustuksessa jo aikaa sitten, mutta pukeutumisessa kulta on kuitenkin ollut vähissä. Kesäpukeutumista piristämään olen nyt kuitenkin haalinut hiukan tuollaista himmeää kultaa asusteisiin ja kenkiin. Vilautinkin yksiä kultakenkiä aiemmin teille, mutta samassa paketissa saapui toisetkin, yksinkertaisemmat kultaballerinat. Näiden kenkien pinta on myös tällainen hillitymmän kultainen, värin nimi taisi olla shampanja. Viimeksi kultaa oli käytössä jokunen vuosi sitten ja tältä ajalta löysinkin kultaisen pikkulaukun, joka mätsää kenkiin aika ihanasti! Laukku taisi olla käytössä yksissä kesähäissä kullanhohtoisten korkkareiden kanssa. Täytyypä katsoa, löytyisikö kengätkin vielä käyttöön. Samalta ajalta ja muistaakseni häistäkin on yksi kullanvärinen kiva kaulakoru kateissa, voi olla että olen sen kiikuttanut jo kirpparille. Tuo hassunnäköinen keltaisemman kultainen rannekoru on jostain nuoruusvuosiltani ja se on jostain syystä pysynyt korurasiassani kaikki vuodet, enkä ole sitä raskinut poiskaan heittää. Toinen rannekoru on tämän kevään heräteostos.

kultaiset asusteetkultaiset ballerinat_1

Huiveja minulla ei tähän kovin kultaiseen yhdistelmään olekaan, ainoana tuo ihanaakin ihanampi viime vuotinen Köpiksen ostos! Ehkä löysin juuri hyvän syyn kierrellä huivihyllyjä kaupoissa hiukan tarkemmin, olen nimittäin ollut ikäänkuin huiviostolakossa jonkin tovin. Jotain keväistä ja lämpimänsävyistä siis laitetaan etsintään! Mieleeni tuli juuri näille asusteille sopiva asu, mutta kyllähän nämä toimivat minkä tahansa kesämekonkin kanssa. Sisustuksessa mixed metals -trendi tuli jo kokeiltua ja luulenpa, ettei sitä tarvitse enää pukeutumisessa kokeilla! Komeasti vaan kultaa päästä varpaisiin ja sitten voi kimaltaa kuin joulukuusi! Vai mitäs tuumaat kullasta, iskeekö kulta pukeutumisessa?

kultakorutkulta laukku

Nyt mä lähden leikkimään Esmeraldan parturi-kampaamoa. Ensin on vuorossa omat tytöt ja sen jälkeen naapurinrouva! Vesirokkopotilas voi hyvin ja on iloisella mielellä näpyistä huolimatta. Rokko näyttää jo rauhoittuneen, joten nyt ollaan positiivisella mielellä reissun suhteen. Iloista iltaa!!

Kengät/Anna Field – Huivi/Becksöndergaard – Laukku/Vanha – Koru/H&M

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Juuri tuollainen hillitty kulta on kaunista asusteissa, sellainen kiiltävä ei miellytä. Huiviksi sopisi vaaleanpunainen hyvin… riippuu tietysti asusta.

  • Oo, ihania! Kulta viehättää asusteissa juurikin keväisin ja kesäisin, muuten olen hopeatyttöjä;-) Kultaiset ballerinat odottavat kovasti käyttöä täälläkin talven tauon jälkeen.

  • Kauniita kullanhohteisia asusteita, noita on varmasti helppoa yhdistellä mustaan tai valkoiseen, tuo sellaisen ripauksen ylellisyyttä. 🙂

    Blogistani löytyisi haaste. 🙂 Mukavaa perjantaita!