Kukat tekee juhlan – Kukkaideat kesän juhliin

Kaupallinen yhteistyö / Kirkkonummen Kukka

 

Mitä olisi juhlat ilman kukkia?! Jokaiset juhlat ansaitsevat kauniit kukat juhlapaikan koristeeksi. Olipa kyseessä häät, valmistujaiset, rippijuhlat, syntymäpäivät, ristiäiset, tai mitkä tahansa muut juhlat, tuo kukat juhliin kauneutta ja juhlavuutta. Tässä muutama idea kukkien käyttöön kesän juhlissa.

Kukat juhliin

Tee eri kokoisia kukka-asetelmia eri pöytiin. Tarjoilupöytä, kahvipöytä, lahjapöytä tai mikä tahansa pöytä juhlissa tarpeen onkaan, ansaitsee omat kukkansa. Tein itse varsin erilaiset kimput, vaikkakin pääasiassa samoista kukista ja samankaltaisilla sävyillä.

Kukat juhliin

Yhdistä kukkakaupasta ostamiisi kukkiin luonnonkukkia. Huomaatko, mikä kukka tähän kimppuun on poimittu puutarhasta? Varaudu siihen, että luonnonkukat eivät kestä samalla tavalla kimpuissa kuin kukkakaupasta ostamasi kukat.

Kukat juhliin

Kukat juhliin

Käytä juomalaseja tai lasipulloja pienempien kukka-asetelmien maljakkoina. Tämä korkeampi Hobstar -lasi toimii hyvin vaasina pienehkölle kukkakimpulle. Pienimmät kukat on aseteltu lasisiin smoothiepulloihin, joita olen säästänyt juhlia varten.

Kukat juhliin

Jätä tilaa lahjakukille. Ylioppilaan tai rippilapsen ruusuista voi kasata oman kimpun tai lisätä ruusuja juhlien kukka-asetelmiin.

Kukat juhliin

Yllättävät yhdistelmät toimivat. Peikonlehti on mukavan selkeä tausta romanttisille ruusuille, neilikoille ja harsokukalle.

Kukat juhliin

Suunnittele kukat juhliin riittävän ajoissa. Käy läpi toiveesi yhdessä floristin kanssa, jotta ehdit saada haluamiasi kukkia. Rentoihin kotijuhliin,  kukat saattaa löytyä hyvän valikoiman kukkakaupasta tilaamattakin, mutta silloin kun kukilla on isompi rooli, haluamiseni kukkien saatavuus kannattaa varmistaa ajoissa.

Kukat juhliin

Tämän vuoden ehdoton kukkatrendi on rentous ja runsaus. Puutarhasta poimittua rönsyilevää kimppua muistuttavat asetelmat näkyvät nyt lähes kaikessa kukkasidonnassa ja monenlaisissa juhlissa. Tämä tyyli näkyi jopa kuninkaallisissa häissä viikonloppuna, jonne Philippa Craddock tiimeineen loihti upean taidokkaat, runsaat ja brittihovi huomioon ottaen yllättävänkin rennot kukka-asetelmat. Kappelin koristeissa oli yhdistelty mm. koivun- ja pyökinoksia, pioneita, ruusuja ja sormustinkukkia.

Kukat juhliin

Kukat juhliin

Laadukkaat ja kestävät, hyvin hoidetut kukat juhliin ja arkeen löytyy Kirkkonummen Kukasta. Valikoima ei petä koskaan ja kukkakaupalla on aina useita kauniita vaihtoehtoja tällaiselle nirsollekin asiakkaalle! Kirkkonummen keskustassa sijaitsevalla kukkakaupalla asioivien kannattaa samalla reissulla ostaa kukkakaupan edustalla olevasta jädevankkurista Helsingin jäätelötehtaan jätskit kesäherkuksi.

Kukat juhliin

Meillä järjestetään tänä kesänä pitkästä aikaa juhlat, kun esikoinen pääsee ripille. Juhlien kukat tulevat olemaan yhdistelmä leikkokukkia ja luonnonkukkia luultavasti iloisen kesäisissä väreissä. Täällä on kovasti jo tehty muitakin juhlasuunnitelmia ja hiukan ehkä jo valmistelujakin. Kirjoitan myöhemmin vielä erikseen näistä suunnitelmista ja ideoista teillekin!

LUE MYÖS LEIKKOKUKKIEN HOITO-OHJEET

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.