Kuka?

Essi Niskakangas

Hei, kiva kun löysit tänne!

Olen Essi Niskakangas, somealan yrittäjä Kirkkonummelta.

Minulla on yrittäjäkokemusta vuodesta 2005, jolloin perustin ensimmäisen yritykseni 22-vuotiaana. Jo tuolloin tavoitin asiakkaani silloisten sosiaalisen median kanavien, keskustelupalstojen kautta. Kanavat ja tavat ovat muuttuneet kuten maailmakin, mutta minulle on yhä tärkeää olla juuri siellä, missä potentiaaliset asiakkaani ovat.

Esmeralda’s Design käynnistyi alunperin kotiin ja esteettisiin asioihin keskittyvä sisustus- ja lifestyle -blogina vuonna 2009. Nykyään Esmeralda's Design on somealan yritykseni, jossa työllistän itseni erilaisten sosiaaliseen mediaan, markkinointiin ja visuaalisuuteen liittyvien töiden parissa. Vuodet blogin parissa ovat opettaneet paljon sosiaalisesta mediasta ja sen alati muuttuvasta tilasta. Nyt on aika tuoda kokemukseni ja osaamiseni myös sinun ja yrityksesi avuksi!

Ole pian yhteydessä sähköpostitse tai alla olevalla lomakkeella!

Olen koulutukseltani sisustussuunnittelija ja olen tehnyt sisustussuunnittelijan töitä vuodesta 2012 asti. Tällä hetkellä opiskelen Liiketaloutta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa ja yritysten kanssa toimiminen on se suunta, johon haluan yritystoimintaani viedä.

Blogissa haluan tuoda esille osaamistani ja visuaalista puoltani. Olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti ja fillarihirmun vaimo, kissa ja koirakin perheeseen kuuluu. Vapaa-ajallani nautin koiran kanssa metsässä lenkkeilemisestä, kesäaikaan maastopyöräilystä ja talviaikaan liikuntalajit vaihtelevat. Uusin intohimoni on jooga, joka rentouttaa ja antaa tilaa ajatuksilleni! Rakastan valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia, pakkasaamuja, kissanpentuja, sushia, puhtaan pyykin tuoksua ja hyvää kahvia.

essi

Essi Niskakangas

Esmeralda's DESIGN
y-tunnus: 2004819-1

essi@esmeraldas.fi

ps. Mistä nimi Esmeralda's, sitä kun kysytään usein!? Esmeralda on lapsuuden lempinimeni.

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.