Kuka?

Essi Niskakangas

Hei, kiva kun löysit tänne!

Olen Essi Niskakangas, kirkkonummelainen sisustussuunnittelija, bloggaaja ja intohimoinen somettaja, nykyään päätoiminen yrittäjä.

Esmeralda’s DESIGN käynnistyi alunperin kotiin ja esteettisiin asioihin keskittyvä sisustus- ja lifestyle -blogina vuonna 2009. Nykyään Esmeralda's DESIGN on sisustus- ja somealan yritykseni, jossa työllistän itseni erilaisten visuaalisten tai digimarkkinointiin liittyvien töiden parissa.

Blogissa sisustan ja remontoin 70-luvun omakotitaloa itse tehden ja rakkaudella yhdessä perheeni kanssa, usein hiukan kokeilevalla meiningillä! Kotimme on kokenut täyden muutoksen niin sisältä kuin ulkoakin ja vaikka isoimmat linjat alkaa olla valmiina, tekemistä löytyy tuleviksikin vuosiksi, erityisesti piha kaipaa uudistusta ja kyllähän kodissa täytyy aina joku remonttiprojekti olla ainakin suunnitteilla jos ei kesken. Vaikka blogini sivuaa pääasiassa sisustamista, kotia ja asumista, en malta olla välillä tarttumatta muihinkin aiheisiin. Mottoni voisi olla vaikkapa, että Tehdään arjesta kauniimpaa!

Innostuin sisustussuunnitteluopinnoista kymmenisen vuotta sitten ja vuonna 2012 sainkin Sisustussuunnittelukurssin todistuksen AJK:sta. Olen siitä lähtein toiminut sisustusalan yrittäjänä; aluksi sivutoimisena ja vuoden 2018 alusta päätoimisena. Sisustan kaikenlaisia koteja ja tavoitteenani on tehdä kaikista kodeista kauniita sekä käytännöllisiä. Minulle sisustaminen on elämäntapa. Jos haluat saada tarjouksen sisustussuunnitelmasta tai asunnon myyntistailauksesta, tutustu tarkemmin palveluihini! Yrittäjänä teen lisäksi somevalmennusta ja tuotan sisältöjä myös muihin kuin omiin kanaviini. Autan pienyrityksiä kaikenlaisissa visuaalisissa asioissa.

Haluan tuoda blogissa esille osaamistani ja visuaalista puoltani. Vuosien myötä blogista on tullut osa työtäni. Olen kirjoittanut blogia erilaisissa portaaleissa ja blogiyhteisöissä, mutta juuri nyt blogini on täysin itsenäinen ja hallinnoin itse niin blogin ulkoasua kuin mainontaakin. Jos olet kiinnostunut mainonnasta blogissani, ota rohkeasti yhteyttä!

Olen kolmen kouluikäisen lapsen äiti, urheiluhullun muusikon vaimo, kissa ja koirakin perheeseen kuuluu. Vapaa-ajallani nautin koiran kanssa metsässä lenkkeilemisestä, kesäaikaan maastopyöräilystä ja talviaikaan liikuntalajit vaihtelevat. Uusin intohimoni on jooga, joka rentouttaa ja antaa tilaa ajatuksilleni! Rakastan valkoisia ja vaaleanpunaisia kukkia, pakkasaamuja, kissanpentuja, sushia, puhtaan pyykin tuoksua ja hyvää kahvia.

essi
essi@esmeraldas.fi

Essi Niskakangas

Esmeralda's DESIGN
y-tunnus: 2004819-1

ps. Mistä nimi Esmeralda's, sitä kun kysytään usein!? Esmeralda on lapsuuden lempinimeni.

Voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse tai alla olevan lomakkeen kautta.