Kuinka selvitä marraskuusta?

Juttelimme tällä viikolla sisustusbloggaajaporukalla siitä, että pimeästä ja välillä hiukan synkästäkin marraskuusta voisi ottaa ilon irti ja keskittyä tunnelmointiin sekä lakkaisi haaveilemasta valoisista kuvausolosuhteista. Ylipäätään pimeydestä valittamisen voisi kääntää marraskuun tunnelmasta nauttimiseen ja fiilistellä vaikka lähestyvää joulukuuta.

Kuinka selvitä marraskuusta?

Tässä muutama asia, jotka piristävät marrakuuta

✓ Sen sijaan, että valitat pimeyttä, polta mahdollisimman usein kynttilöitä, ripusta valosarjoja niin ulos kuin sisällekin. Meillä on ruokailutilan ikkunalla ollut jo reilun viikon valokranssi yötä päivää päällä. Ulkona on pihaan tullessa tuijassa valosarja ja sisäänkäynnin vieressä toiset tunnelmavalot.

✓ Lähde pimeään iltakävelylle ja korista itsesi heijastimilla kuin joulukuusi konsanaan. Pimeästä on ihana tulla tunnelmalliseen kotiin ja keittää kuppi teetä tai vaikkapa glögiä.

✓ Nauti hämärän hyvistä puolista. Ei haittaa, vaikka leikkokukat on hiukan jo rupsahtaneita tai hyllyllä on pölyä kun ei sitä kukaan kuitenkaan hämärässä erota…

✓ Jos tykkäät ottaa kotoa kuvia, älä edes yritä saada valoisia ja kirkkaita kuvia vaan keskity tunnelman tallentamiseen. Parhaat tunnelmakuvat syntyy yleensä hetkeä ennen pimeää. Täysin pimeässä kuvaaminen onkin astetta haastavampaa.

Kuinka selvitä marraskuusta?

Taisin kuulla, että viikonloppuna sää kirkaistuisi ja muuttuisi talvisemmaksi. En lainkaan valita, sillä usempi työhomma on odottanut valoisampia päiviä kuvaamista varten. Ihan kaikkea kun ei voi tällaisella kynttilätunnelmalla toteutta…

 Maljakko (Hemtex) ja lasikupu (IKEA) on saatu pressilahjoina.

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.