Kranssi tuo joulun

Kylläpä tänään on ollut ihana päivä täynnä jouluista tunnelmaa! Suuntasin jo aamupäivästä Helsinkiin nauttimaan joulufiiliksestä Bo LKV:n toimistolle brunssin ja kranssien merkeissä. Kauniisti ja tyylikkäästi sisustettu tila sai mielen välittömästi rentoutumaan ja oli ihana keskittyä hetkeksi nauttimaan jouluisesta tunnelmasta. Mietin siellä kauniissa miljöössä, että eikö olisi aika huikeaa viettää työpäivät noin kauniissa ympäristössä.

kranssit1img_9354kranssiTeimme kransseja erilaisista luonnonmateriaaleista. Hey Lookin taitavat naiset oli opastamassa kranssin teon saloihin. Vaikka monenlaisia kransseja on tullut kokeiltua itsekin, en tällä tyylillä ollut toteuttanut ennen mitään, joten oli kiva päästä kokeilemaan jotain uudenlaista! Yhdestä oksasta taivutetun pohjan päälle kasattiin erilaisia kokonaisuuksia oksista, risuista, havuista, lehdistä, kävyistä ja marjoista. En ole koko talvena ehtinyt oikein askartelemaan tai värkkäämään mitään, edes joulukoristeita, joten oli todella ihana uppoutua hetkeksi tällaiseen luovaan puuhaan. Reilusti ja isosti tekeminen sopii minulle huomattavasti pikkutarkkaa piipertämistä paremmin ja siksi minun kaksi kranssia valmistuikin aika vauhdilla. Omat tekeleet jäi brunssilla kuvaamatta, mutta ehkä kuvaan kransseja kotona päivänvalossa vielä! Kyllä kaunis kranssi vaan tuo kivasti jouluista tunnelmaa.

kranssibrunssiKranssibrunssilta jatkoin Helsinkipäivää vielä perheen kanssa. Tuomaan markkinoiden lisäksi ehdimme shoppailla vähän joululahjoja ja ihailla Helsingin jouluvaloja. Vaikka Tuomaan markkinoilta en mitään ostettavaa löytänytkään, kyllähän siellä ihmisvilinässä poikakuoron laulamia joululauluja kuunnellessa nousee väkisinkin joulufiilis.

img_9363Kiitos kutsusta Bo LKV!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihania kuvia ja sopivan jouluisia tunnelmia <3 Kranssityöpaja olisi itsellekin kovin mieluinen, ihastelen kauniita ja rentoja tekeleitä muilla, mutta itseltä on vielä jäänyt testaamatta tämä ihanuus. 🙂

    Mukavaa toista adventtia! <3