Kohti pääsiäistä

harmaavalkoraidallinen maljakko

Pääsiäiseen on enää kaksi viikkoa aikaa, joten nyt alkaa olla sopiva heti tuoda pääsiäiskoristeita kotiin. Paras koriste pääsiäiseen on mielestäni nippu pajunkissoja, ihan sellaisenaan kauniina ilman koristeitakin. En viedä etsinyt aiempien vuosien pääsiäiskoristeita esille, sillä tarkoitus olisi ensi viikolla toteuttaa jotain uuttakin, mutta ainakin liitutaulumunat täytyy saada esille. Jotain kevyttä valkoisista höyhenistäkin voisi kehitellä… Ja tietysti sitten ensi viikonloppuna on vuorossa ne lasten värikkäämmät pääsiäisaskartelut eli virpomisvitsat!

Pajunkissat laitoin tällä viikolla saapuneeseen Kählerin harmaavalkoraidalliseen Omaggio vaasiin, joka on vielä tuhannesti ihanampi, mitä sen kuvittelin olevan. Jotenkin se vaan on aivan täydellinen meille, tuohon sohvapöydälle harmaan sohvan viereen. Jälleen lisää jotain harmaata, mutta kun se nyt vaan sattuu olemaan juuri se väri, joka tuntuu ja näyttää hyvälle! Kokonaisuus olisi turhan pliisu ilman jotain pientä harmoniaa rikkovaa, tässä tapauksessa kuparin väristä kynttilänjalkaa.

Täällä on vietetty mukavan rauhallista ja hidasta sunnuntaita kotosalla, pääasiassa sisätiloissa sillä tuo takatalvi (vaikkakin ilman lunta toistaiseksi) ei pahemmin houkuttele ulos, paitsi urheiluhullua maastopyöräilijää. Pitää kai se itsekin lähteä pyörähtämään vielä iltalenkillä, kun juoksuohjelmani niin sanoo. //Kivaa illanjatkoa!!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.