Kirppislöytöjä ja lauantain ajatuksia

Olen välillä muistellut kaiholla bloggaamisen alkuaikoja ja sitä, kuinka blogiin kirjoittamisen kynnys oli huomattavasti matalampi kuin se on nykyään. Toisinaan tuntuu, että blogipostauksen kirjoittamista varten tulisi olla tapahtunut jotain erityistä.Vähintään yhden huoneen sisustus on pitänyt laittaa uusiksi jotta tapahtuma on postauksen arvoinen tai sitten pitäisi kirjoittaa aiheesta, jonka taustatöihin ja kirjoittamiseen, kuvaamisesta puhumattakaan menee aikaa tuntikausia. Tajusin samalla tätä miettiessäni, että miksi sen pitäisi olla näin; miksi en voisi kirjoittaa samalla tavalla, hyvin matalalla kynnyksellä kuin joskus ennen, silloin kun mielessä on edes yksi pieni asia, josta blogiin voisi kirjoittaa.

Niinpä otin tämän postauksen kuvat eilisistä kirppislöydöistä, jotka osuivat silmiin ihan paikallisella itsepalvelukirppiksellä. Olen pidempään kaivannut tällaista pehmeämmän tyylistä messinkistä kynttilänjalkaa, joten olin innoissani kun tämän löysin. Erityisen kivasti tämä sopisi erilaisten kynttilänjalkojen kanssa yhteen vaikkapa tarjottimelle kerättyyn asetelmaan. Ehkä se on vielä kivempi, kun se käytössä hiukan tummuu lisää. En erityisemmin pidä messinkisistä esineistä turhan kiiltävänä vaan olen antanut Nappula kynttilänjalan ja viherkasvien sumutuspullonkin tummua. Ehkä pieni puhdistus on toisinaan paikallaan, jotta messingin kiilto säilyy, mutta uutuuttaan kiiltävää en messingistä halua.

Tuon melko suuren keraamisen rumankauniin vaasin pohjassa kerrotaan, että se on tehty Länsi-Saksassa. Vaasi on mielestäni varsin upea, joskaan en vielä tiedä, mitä siihen lattaisin. Sovittelin paria risua ja oksaa vaasiin, mutta ne ei siihen oikein sopinut tai kokonaisuus ei muuten vaan toiminut. Ehkä joku yksittäinen valkoinen yksinkertainen kukka voisi sopia, vaikkapa yksi liljan oksa. Mitä sinä vaasiin laittaisit?

Olen karsinut jonkin verran sisustusesineitä, mutta koska olen ottanut palveluihini myös asuntojen myyntistailauksen, joissa erilaiset piensisustustuotteet on tarpeen, olen antanut itselleni luvan myös hankkia toisinaan jotain pientä uutta. Jos esineille ei tule kotona käyttöä, voi niistä kenties olla apua stailauksessa tai vaihtoehtoisesti, ehkä kotoa vapautuu jotain stailaukseen sopivaa kun tuon kotiin uuden (tai vanhan) esineen.

Täällä on vietetty varsin vauhdikasta lauantaita. Siitä lähtien kun aloitin täysipäiväisenä yrittäjänä (meinasin kirjoittaa täysipäisenä!), on arjen ja viikonlopun raja hämärtynyt huomattavasti. Kun töitä tekee itselleen, on viikonloppu työpäiviä siinä missä arkipäivätkin. Perjantai ei ole enää viikon kohokohta kun viikonloppu ei ole samalla tavalla odotettu asia kuin ennen. Se, että töitä tulee tehtyä viikonloppunakin, mahdollistaa sen, että arkipäivisin voi ottaa kesken päivän omaa rentoa aikaa vaikka koiran kanssa lenkkeillen. Toistaiseksi tämä rytmi on tuntunut hyvälle ja olen ilolla tehnyt ne työt mitä on tarjolla, mutta ehkä kokonainen vapaapäivä jossain kohtaa voi olla paikallaan!

//Kivaa viikonlopun jatkoa ja mukavaa lauantai-iltaa!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Tuohon ihana rouheaan ruukkuun voi laittaa vaikka tiskiharjat pystyyn tiskipöydälle… Matalalla kynnyksellä on yes!

    • Tuo olisikin muuten tosi jees käyttötarkoitus, mutta vaasi on sen verran suuri, että sinne sujahtaisi tiskiharja vaasin pohjalle! sen sijaan tähän voisi laittaa vaikka mattopiiskan pystyyn… kun kerran kotityöosastolle lähdettiin! 😀 Kyllä matala kynnys on parempi kynnys… koitan ottaa sen tavoitteeksi! 🙂

  • Voi miten huikeet värit!
    Ehdottomasti matalalla kynnyksellä. Itselläni yksi syy postausten vähyyteen on ollut juurikin tuo, että kaiken pitäisi olla niin viimeisteltyä ja uutta tai jutun pitäisi olla kuin ammattitaitoisen toimittajan kynästä!

    • Nyt on värit kyllä kohdillaan! <3 Se on jännä, miten itselle asettaa niin tiukat kriteerit postauksille, vaikka muiden blogeista on mukava lukea myös niitä ei niin viimeisteltyjä postauksia... Täytyy olla armollisempi itselle ja kirjoitella välillä hiukan matalammalla kynnyksellä!