Kiitoksia, päätöksiä ja muutoksia

Kiitos tuhannesti teille kaikille kannustavista kommenteista, viesteistä ja ajatuksista edelliseen postaukseeni liittyen. Olen todella iloinen siitä, että sain tukea ja ymmärrystä tilanteeseeni ja siihen, millaisia haasteita bloggaaminen voi asettaa ja miksi mietin muutoksia blogiin.

Olen tehnyt nyt jonkinlaisen päätöksen blogin kohtalosta. Toistaiseksi jatkan blogin kirjoittamista omalla, leppoisalla tahdilla ilman paineita tiheästä postaustahdista tai siitä, että minulla olisi velvollisuus tuottaa säännöllisesti uutta sisältöä blogiin. Tässä samalla blogini siirtyy takaisin vanhaan, tuttuun osoitteeseen esmeraldas.fi, jossa ehdin lähes vuoden päivät jo kirjoitellakin. Blogi on siellä entisellään odottamassa uusia postauksia. Mennään nyt tällä tyylillä ainakin tämän vuoden loppuun ja katsotaan sitten uudelleen, miltä tuntuu.

Kun sanoin ääneen sen, että harkitsen vakavasti blogin lopettamista, tajusin että haluan pitää jossain määrin kiinni blogista ja bloggaamisesta. En halua luopua tästä rakkaasta harrastuksesta lähteneestä sivutyöstä kokonaan, vaan tavoitteena on jatkaa entistä rennommalla otteella jatkossakin. Vaikka edelleen koen että lähes kaikki on jo sanottu, uskon että minulla on annettavaa teille lukijoille vielä ja onnistun kenties jatkossakin inspiroimaan teitä sisustajia siellä ruudun toisella puolella. Jatkossakin tulen kuvaamaan rikkaruohoja ja uusia sohvatyynyjä teidän iloksi!

Ehkä tulevaisuudessa tulette näkemään uusia postauksia harvemmin, mutta saatte luettavaksenne sisältöä, jonka tekemiseen on panostettu enemmän.

TallennaTallenna

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ehdottomasti sinulla on sanottavaa meille lukijoille 🙂 Pidän blogistasi paljon ja siirrynkin sinne vanhaan osoitteeseen asap. Instasta on myös mukava katsella kuviasi ja stoorejasi 😉

    Rentouttavaa villasukka-juhannusta 🙂

    Terveisin, Johanna

  • Luin tuon edellisen kirjoituksesi ja viisaita sanoja olit veistellyt. Ahkerana blogien lukijana voin sanoa, että jos blogin sisältö on hyvä, sitä lukee tuli päivityksiä sitten kerran päivässä, viikossa tai kuukaudessa. Joskus harvemmin päivittyvää blogia voi olla todella mukava lukea, sillä ”tikusta asiaa”-postaukset puuttuvat ja jokainen juttu tuo oikeasti jotain uutta somemaailmaan, kun ei ole ollut pakko kirjoittaa vain jotain saadakseen x määrän postauksia täyteen. Arvostan siis päätöstäsi että lopettamisen sijaan päätit lähteä menemään ihan omaan tahtiisi, sillä tavalla mikä tuntuu hyvältä. 🙂

    Ja siis mielelläni katselen lisää kuvia ”rikkaruohoista!” Ja siitä nätistä kehyksestä jonka kotinne niihin luo. 🙂