Kevätmessut avaa kevään

Kevätmessuilta on ennenkin tarttunut reilu annos kevätmieltä eikä tämäkään vuosi tehnyt poikkeusta. Vietin torstaiaamupäivän messuilla kierrellen, kevättunnelmaa haistellen ja tutustuen messujen ja näytteilleasettajien tunnelmiin. Tässä muutama tärppi messuvieraille!

Kevätmessut 2018

Kekkilän ja Asun -lehden osasto on sisustettu kauniiksi ja rauhalliseksi viherkeitaaksi, jonka tyyliä mieluusti näkisin omallakin pihalla tai terassilla. Kekkilän mustat jalalliset istutusaltaat on todella tyylikkäät ja tämän osaston tunnelmasta olisi voinut nauttia pidempäänkin. Asun homes bookazine oli sen verran hyvässä messutarjouksessa, että ostin sen luettavakseni.

Kevätmessut 2018

Salvoksen suuri osasto esittele monenlaisia vapaa-ajan asuntoja ja rakennuksia. Itse ihastuin kaksikerroksiseen terassiin ja kompaktiin CLT-mökkiin, jonka kaunis muoto ja yksinkertaiset pinnat miellyttävät kovasti.

Kevätmessut 2018

 

Messuilla ei kannata poiketa tutustumatta malliparvekkeisiin, joista kaksi on minun mieleeni. Terassilehden malliparveke Vihertuunaajan parvekekeidas on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä Terassi Median ja Kukkalan kanssa. Ihanan runsas ja hempeän kukikas tyyli!

Toinen helmi malliparvekkeiden joukossa on Kotipuutarha -lehden mallipasveke Kasvitieteilijän parvekkeella viherää, joka on HUONE ett RUMin Johanna Vireahon ja Eeva Tarkion käsialaa. Kasvit ja sisusteet ovat kirkkonummelaisesta HUONE ett RUMista. Upean vihreä ja vehreä tunnelma!

Kevätmessut 2018

Kevätmessut 2018

Ja kyllähän kevätmessuilta kukkiakin löytyy. Paras tärppi lienee 50 tulppaania 15 eurolla!

Kartoitin itse jonkin verran meidän pihamökkiin tarvittavia asioita. Tavoitteenani on laittaa mökkiprojekti aluille tämän kevään aikana ja katsotaan sitten, mihin vaiheeseen tässä tulevan kesän aikana päästään. Homma täytyy aloittaa purkihommista ja keskittyä sen jälkeen pohjatöihin, joten pelkällä maalilla ei mökkiä sisäpuolelta kunnostetakaan. Jostain on kuitenkin aloitettava, joten ei se auta kuin tarttua tuumasta toimeen!

//Mukavia messuja kaikille viikonloppuna messuille suuntaaville!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.