Kevätkattaus & Kevätruokaa

Heippa ihanaan, aurinkoiseen sunnuntaihin! Täällä on aloitettu lämpimän päivän ansiosta pihahommia ja suunniteltu pihan iloksi vaikka mitä kivaa. Terassin paikkaa on mallailtu ja siirrelty kasveja, raivattu pusikoita ja hiukan haravoitukin. Meillä vaan meni syksyn haravoinneissa haravat rikki, joten täytyisi pikaisesti käydä ostamassa pari uutta haravaa, jotta saadaan nurmikot kevätkuntoon.

Kevät Kattaus KukatViihdyimme pihalla niin hyvin, että ruuanlaitto jäi vähän myöhemmäksi tänään. Meillä on syöty varmaan jo kuukauden ajan joka viikonloppu parsaa. Vielä ei kyllästytä yhtään, vaan mietiskelen nyt vain vähän variaatioita, sillä ehkä perunat, uunilohi, parsa, hollandaisekastike ja salaatti alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää, vaikka uskomattoman herkullista onkin. Parsa on niin parasta kevätruoka, että sitä kyllä jaksaa syödä koko sesongin ajan. Hollandaisekastikkeen tekoa en ole yrityksistä huolimatta oppinut, joten valmiskastikkeilla mennään.

Kehittelin ruuan valmistumista odotellessa pöytään suloisen hempeän kattauksen. Kevätkattaus ei paljoa vaatinut syntyäkseen; vaaleanpunaisten servettien lisäksi hempeitä kukkasia pulloihin eikä sen kummempia kikkailuja vaan kauniit ja käytännölliset perusastiat käyttöön. Nuo harmaat Pino -kynttilänjalat päätyvät aina keväisin esille. Ehkä niiden muoto ja vaaleanharmaa väri on kevääseen sopivat!KevätkattausKevät Kattaus KukatKävin ostamassa perjantaina itselleni keväisiä kukkia, sillä halusin hiukan juhlistaa blogin uutta alkua ja koska tein kovan työn blogin auki saamiseksi, ajattelin ansainneeni oikein ihanan kukkakimpun. Kukkakaupasta löytyikin ihania neilikoita, ruusuja ja krysanteemeja, joita valikoin kimppuun. Kotona iski harmistus. Vaikka kukat itsessään oli aivan ihanat, ei kimppu näyttänyt miltään eikä se tuottanut lainkaan hyvää mieltä, mikä kuitenkin on mielestäni kukkakimpun varsinainen tarkoitus. Lopulta purin sidotun kimpun ja kaivoin pienet lasipullot kaapista ja ripottelin yksittäiset kukat pulloihin. Nyt kukat tuottaa iloa ja niitä on ihana katsella! Pitää varmaan vaihtaa välillä kukkakauppaa, jos onnistuisi toisaalla paremmin. Löysin itse asiassa ihan vasta meidän kylältä kolmannen kukkakaupan, jonka olemassaolosta minulla ei ollut ennen mitään tietoa. Taidan seuraavan kerran suunnata sinne!KevätruokaaKevätkattausNoista pienistä lasipulloista on silloin tällöin kyselty, ne kun vilahtaa milloin missäkin kuvassa. Ne on froosh -smoothieiden pulloja. Viime kesänä sattui olemaan marketissa erä smoothieita superhalvalla ja ostin niistä ehkä enemmän pullojen kuin sisällön vuoksi. Pulloihin on kukkien lisäksi laitettu tarjolle niin smoothieita kuin juhlajuomiakin. Monikäyttöiset ja kivannäköiset pullot!

Kukkia KevääksiTosi kiva, että tulit kurkkaamaan uusimman postauksen. Olen muutenkin ollut todella ilahtunut siitä, miten hyvin tänne on porukka löytänyt ja ennen kaikkea niistä ihanista, kannustavista kommenteista, joita olen teiltä saanut uudistuneen blogin myötä! Kiitos niistä teille! Muutama käytännön ongelma on vielä ratkaisematta. Bloggerin lukulista listaa jostain syystä osoitteellani Bella -blogien postauksia, samoin on käynyt parin blogin sivupalkkiin lukulistalle osoitetta lisätessä. Tuntuu tosi oudolle, mistä ne postaukset sinne oikein nousee, mutta täytyy toivoa että ajan kanssa asia ratkeaa! Bloglovinissa blogi sen sijaan toimii jo oikein. Facebookista ainakin iPhone 6:lla blogiin siirtyessä skaalaus ei toimi oikein, mutta kun valitsee näytä safarissa, toimii blogi oikein.  Niin ja käykäähän kaikki osallistumassa ihanaan sisustusaiheiseen tervetuliaisarvontaan!

Aurinkoista sunnuntai-iltaa!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Kaunis kattaus ja kastehelmi lasit näyttää kyllä tosi kauniille, taidanpa hankkia niitä meillekin 🙂 Meillä on myös noita samoja smoothie-pulloja, joita olen käyttänyt useissa lastenjuhlissa. Tosi käteviä pulloja. Mulla myös ohjaa bloggerin lukulistalta edelleen bella-blogeihin 🙁

    • Minä olen myös aivan ihastunut kastehelmilaseihin. Vielä niitä ei löydy kovin montaa, samaa väriä ei edes koko perheelle, mutta toisaalta ihana yhdistelläkin harmaata ja kirkasta. Täytyy silti hankkia muutama lisää, jotta riittää silloinkin kun saa kattaa isommalle porukalle.

      Toi on aika ankea, kun blogger poimii jostain Bellan blogit osoitteellani… luultavasti johtuu siitä, että minulla oli pidemmän aikaa tästä osoitteesta uudelleenohjaus bellan osoitteeseeni. Pitää toivoa, että pian korjautuu!

  • Itse puran aina myös, varsinkin markettien valmiit kimput ja laitan pulloihin. Niissä ne kestää paljon pidempään, kuin koko kimppuna.

  • Kaunis kevätilme kattauksessa! Minustakin tuntuu, että harvoin kukkakaupasta saa sellaista kimppua kuin pyytää. Pitäisi löytyä luottokukkakauppa!