Kevätfiiliksellä viikonloppuun

Kylläpä kevät tuli nopeasti! Vielä viikko sitten tuntui siltä, että viimeiset lumet ei sula koskaan ja ulkona ei tarennut ilman villakangastakkia ja villahuivia. Ja aivan yhtäkkiä tilanne on täysin toinen. Ulkona on voinut viilettää jopa ilman takkia ja nilkat paljaana! Lumesta ei ole enää tietoakaan ja piha täytyy ihanista, pienistä kukkasista. Kotonakin on ihana kevätfiilis, kun tuuletusikkunaa voi pitää auki ja ulkona tulee oleskeltua muutenkin kuin vain ne pakolliset käynnit. Pihahommat etenee vähitellen ja kohtahan tässä voisi suunnitelmma terassin laittoa kesää varten!

Kevättä on myös Brunon rinnassa, sillä sen verran älyttömiä tempauksia tuo koira aina toisinaan keksii. Mutta kun Bruno katsoo kauniisti silmiin ruskeilla silmillään ja painautuu sohvalle jalkaa vasten nukkumaan, unohtuu helposti kaikki harmaat hiukset, joita koira välillä aiheuttaa. Kurakelit on onneksi ohi ja enää ei tarvitse koko koiraa pestä jokaisen lenkin jälkeen ja ulkonakin voidaan jo ihan vaan hengailla. Meillä on harkinnassa osan pihan aitaaminen niin, että Bruno voisi vapaasti olla ulkona, mutta mielummin kyllä kouluttaisin koiran pysymään sallitulla alueella. Ehkä se on vielä mahdollista siinä vaiheessa kun nuoruuden into hiukan hidastuu!

Me päätettiin avata tänään grillikausi ja alammekin Heikin kanssa sytytellä grilliä, jotta saadaan sapuskaa perjantain illallispöytään. Kova kuuraaminen grillissä oli, ehkä olisi kannattanut hoitaa senkin homma syksyllä alta pois. Mutta nyt on täysi kaasupullokin odottamassa lukuisia grillausiltoja! Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua juuri sulle!

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.