Kesätennarit & Lukijatarjous

Pomar kengät

Valkoiset tennarit tuo kesän, eikö totta!? Valkoiset tennarit on paitsi kesäiset ja kauniit, yleensä myös varsin epäkäytännölliset, sillä valkoisia tossuja saa olla pesemässä jatkuvasti, jotta ne ei olisi pääväriltään ruskeanharmaat ja ei niin kauniit kesäkengät. Näiden uusien tennareitteni kanssa on kuitenkin toisin, sillä kengät on vaaleaa nahkaa, joka pysyy puhtaana, vaikka tulee asteltua muuallakin kuin asfaltilla. Lisäksi tykkään näissä kengissä kovasti siitä, että malli on varsin yksinkertainen, jotta kengät ovat ajankohtaiset monta vuotta. Näin laadukkaiden kenkien kanssa se onkin tarpeen, sillä hyvällä hoidolla kunnon nahkakengällä on reilusti käyttövuosia.

Tähän kampanjaan oli helppo lähteä mukaan, sillä niin tyytyväinen olin viime talven kampanjan myötä saamiini talvisaappaisiin. Kun kengät näyttävät kivalle, tuntuvat jalassa oikein hyvälle ja ovat laadukasta materiaalia, on siinä jo tarpeeksi hyviä puolia, joiden perusteella merkkiin on hyvä luottaa. Merkin kengät suunnitellaan suomalaiselle jalalle ja valmistetaan naapurissa, Virossa.

Pomar kengät

Teille lukijoille kampanja tuo 10% alennuksen Pomarin verkkokaupasta. Alennuksen saa antamalla tilausvaiheessa koodin POMAR10 ja se koskee kaikki Pomarin kenkiä.

Koodi on voimassa 25.5.2015 saakka. Verkkokaupan naisten kenkien valikoiman löydät täältä.

Vaikka juuri nyt tuntuu, että olen pukeutunut viimeisten kymmenen päivän ajan pelkästään remppakamppeisiin (kätevää kun täällä landella voi marketissakin piipahtaa maalitahraisissa kamppeissa, eikä ole suinkaan ainoa rönttäpelle), on sentään pari kertaa töihin lähtiessä tullut etsittyä oikeitakin vaatteita päälle. Tsekataan ensi viikolla joku asu, johon olen tennarit yhdistänyt, sillä nämähän toimii varsin monen kevätasun kanssa.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.