Keittiöremontti – Päivä 30 – Lähes valmista

keittio1

Niin vaan koitti se päivä kun meidän keittiötä voi sanoa lähes valmiiksi! Kuukauden päivät tätä ollaan tehty, ja nyt kun ollaan tässä vaiheessa, on ihan huippu fiilis ja onnellinen olo. Mahtavaa, että onnistuimme, osasimme ja jaksoimme, ja lopputuloskin on parempaa kuin uskallettiin haaveilla.

keittio2

Tänään tein niemekkeen päätyyn lautaseinän, joka viimeistelee kauniisti koko niemekkeen ja mielestäni se on tosi hyvä pari betonitasolle. Tilassa on nyt kivasti erilaisia pintoja yhdessä, jotka sopii hyvin yhteen; valkoista tiiliseinää, slammattua kiviseinää kalkkimaalilla, betonitasoa, lautaseinää, valkoista puulattiaa, valkoista betonilattiaa… Niemekkeen läpi nouseva pylväs on viemärin tuuletusputken suojana ja siinä käytettiin samaa lautaa kuin lautaseinässäkin.

Seuraavien viikkojen aikana vielä tehdään viimeistelyjä, tosin nyt hiukan hitaammalla tahdilla, sillä meitä kaksikätisiä tekijöitä on tällä hetkellä vain yksi, kun fillarihirmu remonttikaverini katkaisi solisluunsa eilen maastolenkillä. No, selviäähän näistä yksinkin, ja on yksikätisestäkin jotain apua.

keittio3

Onko kellään hyviä vinkkejä rosterisen liesituulettimen puhdistamiseen? Putki on nyt täynnä asennusvaiheessa tulleita sormenjälkiä ja luutun jälkiä, kun niitä koitin poistaa. Muistan nähneeni rosterin puhdistusainetta, mutta onko olemassa mitään kotikonsteja, joilla rosteripinnasta saisi siistin?

keittio4

Upeinta tässä tilassa on ehkä tuo luonnonvalo, joka tulee kolmesta suunnasta ja erityisesti ilta-auringon aikaan keittiö ja olohuone kylpee valossa. Ajattelin huomenna lähteä etsimään varastosta loput astiat, sillä monia suosikkiastioita on jo ikävä. Samalla voisin etsiä leivontavälineitä, josko kokeilisi, miten täällä leipominen sujuu. Ja tietysti sormeni syyhyää päästä jo sisustamaankin. Tosin, tavoitteena on pitää keittiö mahdollisimman selkänä ja avarana, joten tänne tuskin kovin paljoa tavaraa enää tulee.

Nyt pitää vaan osata nauttia lopputuloksesta!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.