Käytännöllistä & Kaunista

uashmama2

Uashmama -paperipussit on kyllä hyvä esimerkki kauniista ja monikäyttöisestä käyttöesineestä. Luulenpa, että Uashmaman pussit on jo lähes kaikille sisustajille tuttuja, mutta ehkä siellä ruudun takana on joku, joka ei näistä ole vielä kuullut!? Uashmama pussukat valmistetaan 100% selluloosasta ja ne ovat käsipesun kestäviä monikäyttöisiä pusseja. Pusseja myy moni sisustuskauppa, mutta nyt vinkkaan teille aivan uudesta verkkokaupasta; vuoden alussa avatusta Valkoisesta Lautturista. Valkoinen Lautturi on kahden lapsen äidin, Tuulin tuore yritys, jonka valikoimissa on laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Koska kyseessä on juuri avattu verkkokauppa, ei valikoima vielä ole kovin laaja, mutta alku vaikuttaa oikein lupaavalle.

uashmama1

Meillä pussit ovat olleet enimmäkseen käytössä kasvien suojaruukkuina. Niinpä kokeilin tuota mustaakin viherkasville. Hedelmäkoriksi meidän hedelmämäärillä M-kokoinen Valkoisesta Lautturista saamani musta pussi on hiukan pieni, mutta L-kokoinen toimisi hyvin. Musta pussi päätyi toistaiseksi kaukosäädinten säilyttimeksi. Suosikkikäyttötapani taitaa kuitenkin olla tylsän maljakon suojana, jolloin näyttää siltä, kuin leikkokukat olisi paperipussissa. Olisipa kiva kuulla, millaisia käyttötapoja teillä on keksitty Uashmama -paperipusseille!

Mikäli keksit hyvän käyttötarkoituksen Uashmama -pussille eikä sinulla vielä ole sellaista, nyt saat 10% alennuksen Uashmama pussukoista Valkoinen Lautturi verkkokaupasta koodilla uashmama10 . Koodi on voimassa 23.1.2015 saakka. Valkoinen Lautturi lupaa nopean toimituksen kaikkiin tilauksiin kohtuullisilla toimituskuluilla.

uashmama3

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.