Kaupunkijuhannus

Meidän juhannuksen vietto on ollut varsin kaupunkipainotteista paitsi viime vuosina, oikeastaan lähes aina. Tajusin tällä viikolla juhannusta miettiessäni, että en ole tainnut koskaan viettää juhannusta mökillä ja maallakin vain kerran! Ehkä tämä vahinko on vielä joskus korjattava ja järjestettävä mökkijuhannus järvimaisemineen ja laitureineen. Tänä vuonna vietimme kaupunkijuhannusta ystävien luona varsin tyytyväisenä sisätiloissa pysytellen, sillä vesisade, kova tuuli ja viileä ilma eivät varsinaisesti houkutelleet ulos.

Kaupunkijuhannus

Kaunis tunnelma, kynttilänvalo, hyvä ruoka ja juoma, tunnelmallinen juhannussauna sekä loistava seura sai meidät viipymään pitkään ja viettämään juhannusta ilman minkään sortin paineita siitä, millainen juhannuksen kuuluisi olla.

Kaupunkijuhannus

Kukkaseppeleet jäivät tänä vuonna tekemättä ja eipä tuolla ulkona pahemmin ole kesäkukkia kukassa kun kaikki alkukesän kukkijat on jo lakastuneet! Toisin oli viime vuonna kun kesä oli myöhässä ja juhannuksena sai nauttia vielä juhannusruusuista ja syreeneistä. Täytyy viipyillä vielä huominen juhannustunnelmissa ja alkaa suunnitella sitten kesäloman menoja ja reissuja!

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.