Kauniit joulupaketit – Lahjavinkki jokaiselle

Kaupallinen yhteistyö / Dermoshop

Joko teidän jouluvalmistelut on edennyt joululahjasuunnitelmiin saakka? Omat joululahjasuunnitelmat on vielä hiukan vaiheessa, mutta jotain pientä on jo tullut hankittua, jotta joulukuu menisi vähemmällä stressillä. Omille perheenjäsenille lahjojen hankkiminen on yleensä todella helppoa, mutta sitten kun puhutaan kummilapsista, opettajista tai harrastuksen ohjaajista, on lahjaideat joskus vähän kateissa. Olisi mukava hankkia edes jotain hyödyllistä jos ei aivan tarpeellista ja esteetikkona tietysti haluaisin lahjan olevan kauniskin. En ole ennen laittanut kosmetiikkaa joululahjaksi juuri kenellekään, mutta nyt kun tutustuin yhteistyön myötä Dermoshopin joulutuotteisiin, taidan helpottaa mietintää ja laittaa osaan joulupaketeista kosmetiikkaa.

Sen lisäksi, että nämä joulutuotteet ovat itsessään kauniita, on niiden pakkaukset suunniteltu niin, että joulukiireistä saa jättää paketoinnin kokonaan välistä. Pahviset pakkaukset on niin kauniita, että riittää, kun kääräisee ympärille hiukan sopivan väristä narua ja liittää pakettikortin mukaan. Pakkausten kuosit henkii pohjoista tunnelmaa ja jouluntoivotukset näyttää ihanilta. Kauniit joulupaketit sisältää tyylikkäitä tuotteita ja kokonaisuus on hienosti suunniteltu. Sen lisäksi, että ihastelin tyylikästä ulkoasua, ehdin kokeilemaan muutamia tuotteita, ja vakuutuin, että näissä tuotteissa plussaa ei tule pelkästään ulkonäöstä.

Kauniit joulupaketitKing of the forest on suunnattu juuri sille omalle otsollesi. Hänelle minäkin karhumaisen lahjapakkauksen taidan antaa. Tämän edullisen setin suihkugeelin ja Deo Roll-Onin pakkaukset ovat tyylikkään tumman pronssin sävyiset. Tuotteiden tuoksussa yhdistyvät sitruksen raikkaus, havupuiden tuoksu ja mausteiset vivahteet. Samalle karhulle menee EdT Black Pepper, jonka tuoksu on miehekkään raikas sitruksen ja pippurin vivahteiden sekä inkiväärin, myskin, männyn ja setripuun ansioista. Kaikista kauniista tuotteista ihastuin eniten näiden miesten tuotteiden ulkonäköön ja pakkauksiin.

Kauniit joulupaketitWhisper huonetuoksu tuo kotiin lämmintä vaniljan ja raikkaan teen tuoksua. Olen itse melko herkkänenäinen ja tarkka niin huonetuoksujen kuin muidenkin tuoksuvien suhteen, mutta tämän hyväksyin meidän kotiin ensi nuuhkaisulla, sillä tuoksu on mieto ja pehmeä. Yksinkertaisen tyylikkäässä lasipullossa olevan tuoksun voimakkuutta voi säädellä puutikkujen määrällä. Tämän tuoksun voisin antaa itseni lisäksi lahjaksi ystävälle, jonka tiedän pitävän lempeistä tuoksuista.

Kauniit joulupaketitHiusnaamio ja hiusturbaani kuuluvat Winter Wonder lahjapakkaukseen. Kosteuttava ja hoitava naamio vaikuttavat tehokkaasti, kun hiuksiin kietaisee tummanharmaan turbaanin ja rentoutuu tovin saunan lämmössä. Tämä olisi ihana lahja vaikka sille lempiopelle!

Kauniit joulupaketitNämä kaksi kaunista lahjapakkausta tekevät jalkojen karheasta talvi-ihosta mennyttä. Soft Steps ja Cheer up taitaa tällä kertaa jäädä ihan omaan käyttööni, sen verran mukavasti on karheat kantapäät lähtenyt pehmenemään Cheer up -setin jalkaseerumille. Kyllähän joulun juhliin on mukava sujauttaa sukkahousut jalkaan, kun jalat ovat pehmeät eikä tarvitse pelätä sukkahousujen rikkoutuvan!

Kauniit joulupaketitWild & Cold kylpyvaahto ja saippuakuplat on sopiva lahja pienelle ystävälle. Ainakin minun kokemuksen mukaan pienetkin lapset ovat usein todella innoissaan niistä omista suihkusaippuoista ja muista tärkeistä purnukoista. Viime jouluna kun meidän kylpyamme oli aivan tuore hankinta, sai Friida niin monta kylpyvaahtoa lahjaksi, että niillä on pärjäilty koko vuosi. Ehkä nyt on hyvä aika lahjoa uudella kylpyvaahtopullolla. Saippuakuplatkin on vielä kova juttu, varsinkin kun niistä saa nyt puhallella sisällä kylpyhuoneessa!

Kauniit joulupaketitKoska keittiöönkin on kiva saada jotain pientä jouluista ja tuoksuvaa, viimeinen tuotenosto on Winter Woods keittiökäsisaippua, jonka raikas talvinen havupuiden tuoksu tuo havumetsän mieleen. Lahjapakkauksen mukana tulee pellavasta ja puuvillasta valmistettu astiapyyhe. Ehkä tämä lahjaidea olisi paras kotikokille, joka ilahtuu saippuasta, joka puhdistaa kalan ja sipulin hajut käsistä.

Dermoshopin tuotteiden juuret ovat Pohjanmaalla. Tuotekehitys, asiakaspalvelu ja logistiikka sijaitsevat Korsnäsissä. Pohjanmaalla. Ihonhoitotuotteiden valmistus tapahtuu Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Tuotteiden hinnat ovat varsin edullisia ja tämä on mahdollista sen vuoksi, että tuotteet myydään asiakkaille ilman välikäsiä. Dermosil-tuotteet ovat saatavilla yksinomaan Dermosilin omasta verkkokaupasta. Dermosil- tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1988.

//Toivottavasti nämä kauniit lahjapakkaukset toi teille hyviä lahjaideoita!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.