Kaktuksia

Nyt on meinaan kaktuksia, niin sisustuksessa kuin bloggaajan kurkussakin. Pari viime aikoina löytämääni kaktusta pääsi multaan viikonloppuna ja ripottelin ne olohuoneen tason päälle. Nythän tässä on ollut aikaa katsella kaktuksia, sillä flunssa vei voiton minusta ja viimeiset kolme päivää on mennyt enemmän tai vähemmän sohvallla tai sängyn pohjalla maaten. Äärimmäisen huonoa tuuria vai mitä, mutta flunssa iski juuri sillä hetkellä, kun koko syksyn tärkeimmät työpäivät on edessä. Niinpä kävin tänään töissä särkylääkkeen voimin ja niin kai se on tehtävä huomennakin. Tarpeellisia koulutuksia kun ei voi siirtää hamaan tulevaisuuteen, sillä niiden oppeja tarvitaan aivan pian. No, eiköhän tässä pari päivää vielä mene kun saa illat levätä!

kaktus7KaktusKaktukset taisi tehdä tason sisustamisesta entistä haastavampaa, sillä tavaraa on yhä reilusti esillä. Kuitenkin tällainen runsaus on ehdottomasti enemmän tyyliäni kuin niukka minimalismi. Siispä mielummin rönsyilen kasvien ja kynttilöiden kanssa kuin katselen pelkistettyyn linjaan sisustettua kotia. Sinisen vaasin ostin Jyskistä, joka avasi ovensa tänne meidän kylälle pari viikkoa sitten. Se onkin ollut suurin tapaus tämän kylän syksyssä! Taidan käydä etsimässä vaasiin jotain kuivia oksia tai kukkia kunhan tässä ollaan taas koiranlenkityskunnossa.

kaktus6kaktus5kaktus2 KaktusBlogin kanssa on ollut viime päivinä aikamoisia ongelmia. Kokeilin viimein saada päivityksellä ratkaistua ongelman, joka ilmenee iPhone 6:lla sekä Safarilla blogia selatessa. Päivitys ei tuonut toivottua apua ja latasin jo kokonaan uuden teeman blogiin, mutta ongelmat vain pahenivat sen myötä, tai ainakin samanaikaisesti. Tällä hetkellä blogi toimii jos hyvin käy ja huonommalla hetkellä tänne ei pääse ollenkaan. Jos siellä linjoilla on joku WordPress -velho, jota kiinnostaa auttaa ongelmassa (korvausta vastaan toki), saa laittaa viestiä. Ja ois kauheen kiva, jos iPhone 6 käyttäjät kokeilisi puhelimella blogia ja raportoisi minulle, pelittääkö homma! Ehkä tämä vielä kuntoon saadaan, mies on toiminut urhoollisena apuna, mutta ei hänenkään taidot ihan kaikkeen taida riittää, vaikka usein niin uskonkin.

//Iloista viikon jatkoa!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Pikaista paranemista Essi! Täälläkin meinaa flunssa iskeä. Ei kyllä tarviis, kun reilun viikon päästä pitäisi olla kipittämässä puolikasta.

    Nättiä on runsaanakin, näyttää oikein kodikkaalta!

  • iPhonella 6:lla toimii nyt hyvin.
    Ihanat kaktukset, sopii hyvin tasolle.
    Pikaista paranemista!!