Joulun jälkeen

joulu 2015

Joulunpyhät on onnellisesti takana ja ilolla, vaikka vähän haikeasti katsellaan jo tulevaan, ihan pian alkavaan uuteen vuoteen. Meidän joulu sujui juuri niin rennosti, kun haaveilin sen sujuvankin. Ilman stressiä ja kiirettä vietettiin aikaa kotona omalla perheellä, ehdittiin tapaamaan ystäviä, ulkoilemaan ja tietysti herkuttelemaan, lorvailemaan, lukemaan ja pelaamaan! Joulun joutilaisuus on vaihtunut jo varsin arkisiin kuvioihin, mutta pidän kotona kuitenkin vielä joulun tunnelmasta kiinni. Kuusi ja joulukoristeet saa rauhassa olla paikallaan vuoden vaihtumisen yli. Katsellaan sitten tammikuussa tulevaa uutta alkua!

Ihmeellisintä näissä vuoden viimeisissä päivissä on ollut valo. Se tuntuu melkein liiankin häikäisevälle kaikkien pimeiden ja synkkien viikkojen jälkeen. En voi kieltää, ettenkö olisi suorastaan lapsellisen innoissani katsellessani säätiedotuksia, jotka lupailevat paljon lunta jo ihan lähipäivinä. Tällainen viimepäivien pakkastalvi on ollut kaunis ilman luntakin, mutta kyllä valkoinen maa on jotain, mitä kaipaan. Juuri nyt narskuva lumi kenkien alla ja kauniit valkoiset maisemat tuntuu hirmu hyvälle idealle!

Avasin eilen illalla ensimmäistä kertaa tietokoneen sitten aatonaaton, kameraankaan en koskenut kertaakaan koko joulun aikana. Täytyy kiitellä puhelimen kameraa, että edes jotain muistoja jää kuvina menneestä joulusta. Pieni tauko koneesta ja kuvaamisesta olikin paikallaan joulukuun joulukalenterin jälkeen. Nyt kuitenkin tuntuu, että inspiraatio kuvaamiseen alkaa palailla, joten ehkä tämän muutaman päivän blogiloman jälkeen uutta juttua alkaa taas ilmaantua!

//Leppoisia välipäiviä!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Tämä valoisuus ja auringonpaiste on todellakin ollut ihmeellistä! Valoa pitkän pimeän tunnelin päässä! Lumi olisi kyllä erittäin tervetullut lisä tähän pakkassäähän. 🙂
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä teille!

 • Kyllä auringonpaiste on tuonut näihin päiviin ihanan loistonsa! Pitkän pimeän kauden jälkeen.

  Rentoa ja mukavaa joulunviettoa, sitä samaa täälläkin 🙂

 • Rentouttavia viimeisiä 2015 päiviä teille ja kiitos paljon tästä vuodesta!

  Mistähän on tuo värikäs huojuva torni ostettu? Vai oletko itse maalannut…?

  • Heippa Marika! Värikäs huojuva torni on ostettu Tigerista juuri ennen joulua ja näyttipä niitä olevan vielä tammikuun puolellakin myynnissä. Oli meidän perheessä joululahjahitti! 🙂