Joululehtihetki

Joululehtihetki on se hetki marraskuussa, kun tartut ensimmäistä kertaa joululehtiin, uusiin tai vanhoihin, laitat spotifysta joulusoittolistan pyörimään, kaadat mukiin höyryävää glögiä ja maistat pari piparkakkua. Hetkeen kuuluu voimakas joulufiiliksen saapuminen ja uppoutuminen joululehtien ja joulun tunnelmaan. On muuten aika kiva fiilis!

Tällä kertaa tartuin ainoastaan uusiin lehtiin, ostamaani Country Living lehden Christmas numeroon ja viime aikoina kertyneeseen uusien, kiireessä lukematta jääneiden sisustuslehtien pinoon. Country Livingin British Editionissa ihastelin runsasta, englantilaista maalaisjoulua, jota olisi mukava tuoda jollain tavalla omaankin jouluun. Samaa tunnelmaa oli nähtävillä myös Ikean perinteisessä jouluillassa. Ilta järjestettiin kauniissa ympäristössä G18 juhlasalissa ja tilaisuuden stailaajana Anna Biström oli loihtinut ihanan joulutunnelman iltaa varten. Kannattaa käydä katsomassa kuvat instagram feedistäni ja myös hastagin #ikeajouluilta takaa.

Joululehtihetki

Meillä on maisteltu ensimmäiset piparkakut ja glögit jo parisen viikkoa sitten, torttujakin on paistettu ja kerran. Annas piparit on ollut aina meidän perheen suosikkeja ja nyt maistelin blogin kautta testiin saatuja lakritsiversioita. Olen lakritsin suuri ystävä, joten uppoaa ainakin minuun nämä. Tuoksu on hyvin lakristinen, maku taas ei ihan niin voimakas kuin olisin toivonut.

Joululehtihetki

Ikean jouluillan jälkeen päätin, että joulun sesonki on nyt avattu ja joulufiilistely saa virallisestikin alkaa. Kotona on siis soinut jo joulumusiikki, vaasissa on havuja ja amaryllis  ja ikkunalla on jo valokranssi. Lapsista yksi totesi, että Jess, vihdoin joululauluja! Kehen lie tullut! //Joko teillä on sesonki avattu?

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.