Joulu – Suosikkini

Joulu tuntuu olevan vähän jokaisen huulilla jollain tavalla näinä päivinä. Ehkä se on tuo valkoinen maa, joka on saanut joulun tuntumaan ihan nurkan takana olevalta asialta vai mistä lie kyse! Blogin joulu -aiheiset jutut on kovin luettuja aina näin marraskuussa ja niin on nytkin. Innostuin itsekin selailemaan aiempia joulu -juttuja ja siinä samalla valitsin suosikkini aiempien vuosien joulukuvista. Pieni haikeus ja ikävä iski katsellessani vanhan kodin joulutunnelmaa, mutta onneksi tuo viime vuoden joulukin näyttää oikein kauniilta ja aika ihanaa onkin suunnitella, millaista joulua täällä tänä vuonna vietetään.

joulukoti_4Vuoden 2014 joulu oli viimeinen vanhassa kodissa ja silloin se koti taisi ollakin kauneimmillaan. Ehkä tavaraa ja koristeita on vähän turhan paljon esillä tämän hetken mieltymyksiini, mutta ihanan kodikas ja tunnelmallinen vaikutelma näistä kuvista syntyy. Tuo täydellisen harmaa seinien sävy tuo kuviin ihan omanlaista tunnelmaa ja sitä vasten mustat kalusteet näyttää aivan erityisen hyvälle.

img_4522Tämä joulutunnelma vuodelta 2013 voitti aikanaan StyleRoomin joulukuvakisan. Oikein ihanalta tämäkin näyttää yhä. Noita tummempia villamattoja on ikävä! Toinen niistä on vielä tallessa, mutta koska tuo koko on hiukan hankala nykyiseen olohuoneeseen, ei niitä ole tullut käytettyä. Tästä vanhan kodin olohuoneen järjestyksestä kaipaan kovasti tuota ehjää seinää sohvan takana. Helpottaisi nimittäin huomattavasti kuvaamista, kun sohvan takana olisi seinä eikä suuri ikkuna!

joulu1234joulu123Viime vuonna stailasin joulua yhteistyöpostaukseen lainatuotteilla ja vaikka sisutusesineet ei omia olekaan, on tämäkin setti varsin minunnäköinen. Ehkä käyn etsimässä taas kettu- ja puputyynyt esille; niihin ihastuimme niin kovasti että ne piti ostaa omaksi!

joulukoti6-1img_2237img_1688Saapa nähdä, millainen joulu tälle vuodelle rakentuu! Monet rakkaat joulukoristeet on saatava esille, joten tuskin tänäkään vuonna kovin minimalistista joulukotia pääsette katselemaan. Loppupeleissä niitä varsinaisia koristeita ei kukkien ja kynttilöiden lisäksi ole esillä kuin ihan muutama… Koitan tänä vuonna silti muistaa kohtuuden, sillä kun esineillä on tilaa ympärillään, ne tulevat kauniimmin esille! //Millaisia joulukoristelusuunnitelmia teillä on tälle vuodelle?

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Aika vähällä koristelulla ajattelin mennä, mutta katsotaan, innostunko koristelemaan kun joulu lähestyy.

 • Onpa teillä monta kaunista joulua <3 Täällä on aloitettu hiljalleen koristelut ja eilen kävimme neitikäisen kanssa varastosta hakemassa jouluaarrelaatikon, jossa on ne tärkeimmät joulunajan koristeet. Sieltä alamme varmasti pian sitten lisäilemään sopiviin kohtiin koristeita. 🙂

  Mukavaa isänpäivää teille! <3

  • Kiitos Jenni! Meilläkin kuopus olisi halunnut jo eilen lähteä etsimään varastosta joulukoristeita ja kyllä kai se täytyy pian lähteä katselemaan, mitä kaikkea sieltä löytyykään ja voidaan sitten pikkuhiljaa ripotella koristeita sinne tänne!
   Ihanaa isänpäivää teillekin! <3

 • Ihan fiiliksen mukaan mennään. Nyt alkuun vähän luonnosta oksia tms. ja valoja. Kohta sitten jouluisia kukkia ja vasta joulukuussa Mailegin tontut johonkin esille… Tai sitten ei. Mutta lapset saavat kyllä myös päättää!

  • Juu, pienesti aloitellaan täälläkin valoilla, havuilla sun muulla! Ensimmäisen amarylliksen ostin jo ja joulukukkia hankin heti lisää kun muita löytyy. 🙂