Isänpäiväajatuksia talvisen kattauksen äärellä

Isänpäivänä niinkuin aina juhlapäivinä on mukava panostaa kauniiseen kattaukseen herkullisen ruuan lisäksi. Täällä lapset lähtivät isän kanssa viettämään yhteistä aikaa ja minä jäin kotiin valmistamaan juhlapäivällistä koko porukalle. Kylläpä onkin ollut mukava viettää kiireetöntä päivää kokkaillen, kattaen ja valokuvaten. Laitoin jo joulumusiikinkin soimaan puuhieni taustalle!

kattaus-havutkattaus-pellavaservetti1Pellavalautasliinastakin saa taiteltua kauniin ja kätevät servettitaskun, jonka ohjeen kirjoitin teille pari vuotta sitten. Ikean harmaasta pellavasta ommellut servetit on ollut käytössä jo monena vuonna ja ne vain paranevat käytön ja pesujen myötä. Kangasservetit meillä on ollut käytössä aina jouluisin, mutta viime vuosina olen koittanut ottaa ne käyttöön muulloinkin juhlapyhinä. Mikään ei tuo kattauksesta juhlavampaa, kuin aidot, kankaiset lautasliinat. Eipä tämä kattaus juuri muuta vaatinutkaan pellavaservettien ja havujen lisäksi. Muutama kynttilä luo tunnelmaa ja tekee juhlan tuntua. Näistä kuvista puuttuu enää ruokailijat, hämärtyvä sunnuntai-iltapäivä ja iloiset tarinat pöydän ympäriltä!

kattaus1kattaus-pellavaservettiIsänpäivä on laittanut tänäkin vuonna miettimään isyyttä ja isäsuhteita. Lähetin tänään isälleni viestin kertoakseni, mistä kaikesta olen kiitollinen hänelle. Tiedän olevani onnekas, sillä sen lisäksi, että minulla on rakastava isä ja lapsilla ihana vaari, olen aina saanut isäni vankkumattoman tuen ja tsempit kaikille pyrkimyksilleni. Oma isä on opettanut monta elämässä tärkeää asiaa. Kannustava ja hyväksyvä isä on antanut hienot eväät elämääni! Onnekseni myös omilla lapsillani on tukenaan kannustava ja rakastava isä, joka ei epäröi asettaa turvallisia rajoja ja osoittaa lämpimästi rakkautta niin isänpäivänä kuin kaikkina muinakin päivinä. Olo on tänään tosi kiitollinen näistä molemmista elämän tärkeimmistä miehistä!

kattaus-isanpaina2//Hyvää isänpäivän iltaa teille kaikille ja onnea kaikille isille!

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.