Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelu Kirkkonummi

Suunnittelen kauniita ja käytännöllisiä koteja, asukkaita kuunnellen ja arvostaen. Minulle on tärkeää löytää luovia ratkaisuja, kierrättää olemassa olevia esineitä sekä kunnioittaa vanhoja huonekaluja. Aikakausien kerrostumat ja esineiden historia tekevät tilasta kodin, mutta joskus voi olla tarpeen antaa tilaa uudelle. Toimin sisustussuunnittelijana pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella ja koko Länsi-Uudenmaan alueella.

Tarvitsetko apua yhden ongelmakohdan ratkaisemiseen tai koko kodin yhtenäisen ilmeen ja tyylin saavuttamiseen? Suunnittelen tarvittaessa pieniä yksittäisiä tiloja tai kokonaisvaltaisesti koko kodin toiminnot ja tyylin. Budjettisi koolla ei ole väliä, kaunis sisustus voi syntyä yllättävänkin edullisesti ja sisustussuunnittelijana autan tekemään järkeviä valintoja, jotka säästävät rahaa. Ongelman ei tarvitse olla suuri - tarvittaessa autan vaikka vain yksittäisissä asioissa, kuten sohvan hankinnassa tai maalisävyn valinnassa.

Tulen apuun kun tavoitteenasi on parantaa kotisi toiminnallisuutta, haluat saada kotiisi kauniin ja yhtenäisen ilmeen sekä haaveilet viihtyisästä ja kodikkaasta ilmapiiristä.

Sisustusneuvonta
esmeraldas design

Sisustussuunnittelu voi sisältää tarpeesi mukaan

  • Tilasuunnitelman
  • Materiaalisuunnitelman
  • Värisuunnitelman
  • Tekstiilisuunnitelman
  • Irtokalustesuunnitelman, joka sisältää irtovalaisimet
  • Kiintokalustesuunnitelman esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen, eteiseen
  • Hankinnan ja koordinoinnin tai tuoteluettelon hankintaa varten
  • Materiaali- ja tarvikebudjetin

Tarvittaessa piirrän tilasta havainnekuvia 3D -mallinnoksena, jolloin näet lopputuloksen jo ennen projektin konkreettista aloittamista.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa sisustussuunnittelija on mukana, sitä parempi lopputulos saavutetaan. Uudiskohdetta rakennettaessa varhainen sisustussuunnittelu estää ongelmakohtien syntymisen. Esimerkiksi kalustesuunnitelmat on hyvä luonnostella jo rakennusvaiheessa. Teen yhteistyötä urakoitsijan kanssa ja olen mukana projektin tärkeissä päätöksissä.

Autan myös pieniä ja keskikokoisia yrityksiä toimitilojen suunnittelussa tai ilmeen päivittämisessä. Yrityksesi liiketilojen sisustaminen tai stailaaminen antaa uutta potkua liiketoiminnalle. Tyylikkäässä ja yrityksesi ilmeeseen sopivassa tilassa bisneksen teko sujuu mukavasti!

Jos tarvitset pikaista ja nopeaa sisustusapua, ratkaisu voi löytyä sisustuskonsultoinnista. Lue lisää!

Voit katsoa tästä portfolioni, joka sisältää kuvia suunnittelemistani kohteista.

Sisustussuunnittelu netissä

Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin suunnittelun tarpeestasi tai tulen käymään ja annan tarjouksen kohteen suunnittelusta! Voit myös pyytää hinta-arvion suunnittelusta alla olevalla lomakkeella. Kirkkonummen alueella teen aina kartoituskäynnin veloituksetta. Kirkkonummen ulkopuolella kartoituskäynnin hinta on alkaen 75€. Saat minuun yhteyden myös sähköpostitse.

Essi Niskakangas

essi(@)esmeraldas.fi

Tietosuojaseloste