Inspiraatiota joulusisustukseen 2018

Jouluun on toki vielä aikaa, mutta tehdään pieni kurkistus kolmen tuotemerkin joulumallistoihin. Ehkä kuvat antavat inspiraatiota tämän vuoden joulusisustuksen suunnitteluun, sitten kun sen aika on!

House Doctorin joulukuvien stailaukset ihastuttaa joka vuosi yhtä paljon. Kuvat tuo inspiraatiota ilman tarvetta ostaa mitään uutta. Mielenkiintoiset esillepanot ja sommitelmat tuo uusia ideoita ja muistuttelee siitä, mitä kaapeista jo löytyy ja miten joulukoristeita ja luonnonmateriaaleja voisi tänä vuonna yhdistellä. Melkein tekisi mieli lähteä metsään saman tien katselemaan käppyräisiä havuja ja oksia, mutta taidan malttaa mieleni tuonne marraskuun puolelle vielä…

House Doctor Christmas 2018

Bloomingville Christmas 2018

House Doctor Christmas 2018

Bloomingville Christmas 2018

Bloomingvillen joulu 2018 yhdistelee metalleja, keramiikkaa ja lasia. Tykkään tästä pienestä ripauksesta punaista, joka tuo välittömästi joulun kuviin. Punertavat amaryllikset näyttää kauniilta ja aloin heti pohtimaan, sopisiko meidän joulukotiin tällainen. Aiemmin olen ostanut vain valkoisia amarylliksiä, mutta pari vuotta sitten lahjaksi saatu todella tumman punainen amaryllis oli yllättävän kaunis! Glögi näyttää tyylikkäälle kristallikulhosta tarjoiltuna. Taidan itsekin koittaa samaa, kun kaapista löytyy nyt kunnon malja.

Bloomingville Christmas 2018

Bloomingville Christmas 2018

Ikea Joulu 2018

Ikealla on tänä vuonna harvinaisen kivoja tuotteita joulumallistossa, vaikka en näistä inspiskuvista niin paljon pidäkään. Paperiruusut koristavat varmasti montaa joulukuusta tänä vuonna ja itsekin niitä ihastelin kun kiersin jouluosaston tällä viikolla. Minä jätin paperiruusut kauppaan, mutta ajattelin mielessäni, että itse tehtyinä paperikukat kuusessa olisi varmasti ihania! Ostin kuitenkin pieniä paperisia tähti- ja kuusikoristeita sekä joulukuuseen, että pakettien koristeeksi. Ikean joulutuotteista kivoimmat menee aina nopeasti kaupaksi, jo ennen marraskuuta, joten jos jouluksi haluaa jotain pientä uutta hankkia, kannattaa käydä nopeasti ostoksilla.

Ikea Joulu 2018

Ikea Joulu 2018

Ikea Joulu 2018

Luonto on hyvin esillä näissä kaikissa kolmessa joulumallistossa ja mikäpä sen parempi, sillä luonnosta löytyy kauneimmat koristeet jouluksi. Havut, oksat, kävyt ja sammal sopii jouluun ihanasti ja ne on helppo kierrättää joulun jälkeen!

Kuvat: 1-4 House Doctor / 5-7 Bloomingville / 8-11 IKEA

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Ihania kuvia! Kiitos kun jaoit inspiraatiota. Jos löydät muitakin inspiraatiokuvia joulua varten, niitä olisi kiva katsella.