Illan inspiraatio

55 kvardat1

Tervehdys työntäyteiseen tiistai-iltaan! Etsiskelin asiakkaalleni sopivia inspiraatiokuvia ja löysin samalla viehättävän pienen asunnon, jonka kuvat päätin esitellä teillekin. Tässä pikkukodissa on kivan rauhallinen tunnelma ja kodikaskin se on, vaikka on myyntiä varten stailattu. Asunto on hiukan sen näköinen, missä voisin kuvitella meidät mieheni kanssa kaksin asustelemaan sitten kun lapset on lentänyt pesästä… Sitäkin vaihetta on nimittäin ihan hyvä välillä suunnitella! Ikean Sinnerlig pöytä sopii asuntoon mainiosti, vaikka Tolixi tuolit ei niin nappaakaan.

55 kvardat2 55 kvardat3

55 kvardat6 55 kvardat8

 

Täällä taitaa koko viikko olla aikamoista haipakkaa, mutta kivahan se on, että säpinää riittää. Perjantaiaamuna on lähtö Kolille, sillä Vaarojen maratonin 15km odottaa lauantaina. Lapset arvelevat, että vaaroilla on äidille liian vaarallista, mutta aikovat päästää minut reissuun kuitenkin. Juoksutiimin porukka on niin mukava, että viikonlopusta tulee seurankin puolesta varmasti kiva, juoksumaisemista nyt puhumattakaan!

Täällä kotona on tänään töiden ohessa saatu sitä vanhaa Lundiaa eteen päin. Kuviakin siitä on varmasti pian luvassa. Olen aika varma, että siitä tulee upea. Kylpyhuoneeseenkin on tulossa viimein se puuttuva palanen, sillä kylpyamme on jo matkalla! Sitä ja lämpimiä vaahtokylpyjä me ei millään meinata jaksaa odottaa. Kivaa, että sisustushommat etenee, sillä taisimme lyödä jo tuparipäivän lukkoon! Tekemistä riittää varmasti juhlia odotellessa, mutta päätimme jo, ettei oteta paineita niiden suhteen, täysin valmista täällä ei tule kuitenkaan olemaan…

55 kvardat5

55 kvardat7

kuvat lainattu: 55 KVARDAT

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.