IKEA Joulu 2017 – Lämpöä ja pehmeyttä talvikotiin

Olen monena vuonna fiilistellyt joulumallistoja ja joulustailauksia jo lokakuun puolella, viimeistään marraskuulle tultaessa, mutta nyt ollaan jo marraskuun puolessa välissä ja joulukorttipuotia lukuunottamatta joulu ei ole näkynyt blogissani mitenkään! Korjataan pikaisesti tilanne ja uppoudutaan toviksi lämpimään joulufiilikseen näiden kuvien myötä.

IKEA Joulu 2017

IKEA Joulu 2017 mallisto on tulvillaan pehmeää talvitunnelmaa. Luonnolliset värit ja materiaalit sekä onnistunut valo tuovat kuviin pohjoista tunnetta. Kuten usein, IKEAn joulutuotteet taisivat tulla myyntiin jo lokakuussa ja arvatenkin nyt jo kiinnostavimmat tuotteet on myyty loppuun. Vaikka joulukoristeita tai ylipäätään uusia sisustustuotteita tulee ostettua harvoin, on joulumallisto aina kiva käydä tsekkaamassa tavaratalossa. Itsekin tuotteita katselin IKEAlla käydessäni, mutta taisi moni näissä kuvissa oleva kiva tuote jäädä näkemättä.

IKEA Joulu 2017

IKEA Joulu 2017

Itse koen, että onnistuneimmat pressikuvat eivät saa niinkään himoitsemaan yksittäistä tuotetta vaan kokonaista fiilistä tai jopa elämäntyyliä, jota kuvat välittää. Nämä kuvat saavat minut kaipaamaan raikasta ja selkeää joulutyyliä. Sellaista, jossa on tilaa yksityiskohdille, mutta jossa yksityiskohtien määrä ei tee fiiliksestä tunkkaista. Juuri nyt minusta tuntuu siltä, että kaunein joulu syntyy muutamasta havusta ja kynttilästä, ilman turhia krumeluureja.

IKEA Joulu 2017

IKEA Joulu 2017

Ajatukset ei vielä juurikaan ole päässeet jouluun saakka. Varmasti viimeiset viikot ennen joulua menevät taas todella nopeasti, joten ehkä tässä vaiheessa voisi olla sopiva aika alkaa miettiä tulevaa joulua. Tai, onhan meillä siitä kuusesta ja kuusen paikasta käyty tiukkoja keskusteluja! Ehkä pääsen kuopuksen kanssa sopuun kuusiasiasta vielä ennen joulua. Tulevana viikonloppuna olisi kuitenkin ensimmäiset pikkujoulut luvassa, joten kyllä tässä tarvitsee alkaa joulutunnelmaa viritellä!

IKEA Joulu 2017

//Joko teillä on ollut joulu ajatuksissa?

Kuvat / IKEA

TallennaTallenna

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  • Voi että mikä tunnelma! Erityisesti tuo tummansininen seinä on todella kaunis! Pakko kohta itsellekin maalata tuota sävyä, kun se niin joka paikassa mua sykähdyttää. Ei siihen joulufiilikseen kyllä paljon tarvitse, just vähän luonnonmateriaaleja ja kynttilöitä 🙂