Iittala X Issey Miyake

Iittala X Issey Miyake

Eilen ja tänään on useammalla suunnalla kohistu Iittala X Issey Miyake -kokoemasta, joka julkistettiin juuri ja kauppoihinkin nämä uutuudet ovat ehtineet. Ensivaikutelmaltaan kokoelma on hurmaava. Väkisinkin silmäni hakeutuvat ihastelemaan vaaleanpunaisia suloisia astioita ja harmaita japanilaishenkisiä vekkikankaita, mutta kun aikani kuvia katselee, huomaa kuinka kivasti trendikäs smaragdin vihreä mallistoa piristää.

Kokoelman suunnittelija on japanilainen Issey Miyake, ja hänen perustamansa Miyake Design Studio. Brändin johtoajatuksena on jatkuvaan tuotekehitykseen nojaava innovatiivinen ajattelu, jonka tavoitteena on vastata ihmisten tarpeisiin ottaen huomioon niin perinteet kuin uusin teknologia. Niin meidän suomalaisten kuin japanilaistenkin sielunmaisemaan sopiva yksinkertainen ja minimalistinen muotokieli näkyy kokoelman tuotteissa pehmeällä ja harmonisella tavalla.

Iittala X Issey MiyakeIittala X Issey Miyake

Iittala X Issey Miyake

Pienet viisikulmaiset lautaset sopisivat minkä tahansa astiaston piristäjiksi, mutta erityisesti harmaiden teeman tarjoiluastioiden kanssa ne näyttäisi oikein kauniille. Astioiden lisäksi mallistosta löytyy maljakoita, tuikkukuppi, servettejä, kangaskasseja ja tyynypäällisiä. Kaikkiaan tuotteita on kolmekymmentä. Tekstiilit ovat saaneet suoraan vaikutteita muotimaailmasta, mikä on Issey Miyaken ominta aluetta.

Iittala X Issey Miyake Iittala X Issey Miyake Iittala X Issey Miyake Iittala X Issey Miyake

//Mitäs te pidätte Iittalan uudesta kokoelmasta?

Kuvat ja lähteet: IITTALA

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ehkä haluat lukea myös nämä

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.