Huhtikuuta

kukat kevat

Niin se vaan koitti huhtikuu, vaikka ei täällä kovin keväiset fiilikset ole räntäsateesta johtuen ollut, lukuunottamatta noita viime viikonlopun keväisten jätskibileiden värikkäitä kukkasia! Päivät menee siivillä, kun tuntuu että heti viikonlopun päätyttyä on alettu funtsia pääsiäistä, menojakin on riittämiin ja on kaikkea jännää odotettavaa, joten senkin vuoksi aika menee varmasti vauhdilla.

Olen joutunut hiukan hillitsemään intoani kertoa tulevasta ja meidän suunnitelmista, sillä taikauskoa vai mitä lie, päätin että kerron tulevaisuudensuunnitelmista vasta sitten, kun kaikki on virallista ja kaupat tehty tulevasta kodista. Sen verran lipsuin, että vilautin yhden kuvan verran instassa, vanhoja rakennuspiirustuksia ollaan täällä nimittäin tutkailtu erilaisia remonttisuunnitelmia mielessä pyöritellen… Joten hillitsen edelleen itseni, enkä sano enempää, mutta ehkä jo ensi viikolla kaikki on varmaa ja voin alkaa toden teolla suunnitella meidän uutta kotia!

kukka

En tainnut joutua aprillipilan kohteeksi tänään kertaakaan, vaikka olen yleensä helposti höynäytettävissä. Yhdenlaista pilaa sen sijaan oli meidän hyvät aikomukset siivota koti pääsiäiskuntoon jo tänään, mutta niin se vaan ilta koitti, ja arkinen kaaos on yhä täällä. No, onhan se päivä huomennakin… olisi vaan mukava ehtiä vaikka vähän leipomaan pääsiäispyhien varalle, me kun saamme pääsiäiseksi vieraitakin! Ihanaa, että edessä on useampi vapaapäivä ja pyhien tuoma kiireetön tunnelma!

ps. Laiturilla kirjan voittaja on Mira S. jolle lähti mailia voitosta! Onnea voittajalle ja kiitos kirjapalkinnosta Johannalle!

Kommentoi kirjautuneena Facebookiin

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.